Relax My Day


Einsteinstraat 2 1821 BZ Alkmaar
06 28050142 Klik om te bellen

Over Relax My Day

Gegroet, Jaël is de naam. Werkzaam in het energieveld van onze mind, hart gedreven en in liefde verkerend. Door ervaringsdeskundigheid kan ik veel vertellen over regressie, psychose, after-life, reïncarnatie, zielsdoelen en trauma. Maar liever luister ik naar wat jij mij te vertellen hebt. Hoe zou ik jou kunnen helpen, hoe kan ik jou een luisterend oor bieden?

Op mijn weg als Nieuwetijds Sjamaan™ heb ik vele ervaringen mogen delen met vele prachtige mensen. Van Ayahuasca sessies tot Cacaoceremonies, van volle maan rituelen tot baden in ijswater en van gecompliceerde psychologie tot de uitgestrekte filosofie van ons onbewuste.

De realisatie kwam bij mij al snel, toen ik ontdekte dat “het systeem” ervoor gemaakt is om ons in rechte banen te houden, begonnen vragen op te reizen. Waarom dient de mens afhankelijk te zijn van iets als geld? Waarom worden al onze vrijheden ingeperkt tot zover als mogelijk? Waarom wordt er in het school- en werksysteem geen aandacht besteed aan deze unieke dingen? Waarom laat men zich meevoeren in de mallemolen van 9 tot 5? Etc.

Alles in het leven is zo ingesteld dat we nauwelijks tot geen aandacht kunnen besteden aan hetgeen echt belangrijk is, de persoonlijke ontwikkeling van het hogere niveau. Gelukkig worden meer en meer mensen wakker geschud en beginnen ditzelfde te beseffen. Door jou te helpen in dit zelfrealisatieproces, ontdoe ik je van je “aardse beperkingen”, de barrières in je leven, en leer ik je hoe je door de cirkel van het systeem kunt breken. Het is tijd om onze essentie terug te halen uit de lang vergeten voorraadkast.

In mijn werk maak ik gebruik van het menselijk lichaam als uitgangspunt en daarbij hanteer ik het “Ik – Wij – Men – Het” principe. Het lichaam vertelt ons dingen die wij met onze mind nog niet eens bedacht hadden. Soms kunnen wij ons zo thuis voelen bij een volstrekt vreemde. Soms hebben we de rillingen over onze rug lopen maar weten we niet waarom. Soms houdt ons lichaam een spanningsveld vast maar kunnen we niet plaatsen waar het zich bevindt of waar het vandaan komt. Al deze dingen heb ik mogen ervaren toen ik uiteindelijk mijn tweelingziel en tweelingvlam ontmoette, allebei op dezelfde plaats, het had zo moeten zijn.

In de sessies die ik geef, probeer ik je bewust te maken van datgene wat je zelf creëert. Alles in jouw omgeving is een manifestatie van jouw gedachten. Het zijn vaak die beperkende gedachten of aardse beperkingen die ons weerhouden van datgene dat we ons Ultimate Life Goal mogen noemen. Loop je tegen relatie problemen aan? Denk je dat je niet alles uit het leven haalt dat er uit te halen valt? Ben je moe en opgebrand en zou je het liefste verandering zien? Loop je vast in je spirituele of mentale ontwikkeling? Voor al deze vragen of processen kun je bij mij terecht. Met behulp van Essentie Massages, provocatieve gesprekstechnieken, healingen en coachingssessies, doe ik mijn best om jou datgene te geven wat je hartje begeert. Ook ben ik beschikbaar voor coaching op afstand.
Als ik je een kans geef, neem jij hem dan aan?

Tot snel!

Relax My Day in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Chakra massage
Chronische pijn massage
Energetische massage
Hammam
Healing
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Massage therapie
Sportmassage
Wellness massage

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Relax My Day


Einsteinstraat 2 1821 BZ Alkmaar
06 28050142 Klik om te bellen