Qi Studio


Graswinckelstraat 71 2613 PV Delft
06 28704078 Klik om te bellen

Over Qi Studio

Zou je graag weer eens helemaal willen ontspannen of heb je last van een fysieke of emotionele klacht? Heb je bijvoorbeeld lage rugpijn, hoofdpijn, of last van RSI? Of zou je ondersteuning willen tijdens of na de zwangerschap? Of wil je graag hulp bij het verwerken van emoties? Shiatsu ontspanningsmassage of shiatsu therapie zouden je kunnen helpen. En kom je met een klacht dan wordt en shiatsu behandeling vaak (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Bij shiatsu gebruikt de behandelaar duimdruk, palmdruk en strekkingen van armen en benen. Zo laat een behandeling je energie (weer) stromen op die plekken waar het eerst gestagneerd was. Shiatsu stimuleert hiermee het zelfhelende vermogen van de mens. Dit kan om specifieke klachten te behandelen of als een ontspannende massage. Shiatsu wordt altijd over de kleding heen gegeven. 

Qi Studio is centraal gevestigd in Delft en ook goed bereikbaar met auto (parkeren met de bezoekerskaart van de praktijk), OV en fiets.

En ook als werkgever kun je bij Qi Studio terecht. Zitten jouw werknemers veel achter een computer of hebben ze ander eenzijdig werk bijvoorbeeld in een magazijn, achter de kassa of balie? Wil je helpen nek of schouderklachten, RSI of hoofdpijn te verminderen? Hebben jouw werknemers soms behoefte aan een kort moment van ontspanning? Qi Studio kan ook stoelmassages verzorgen op de werkplek, eenmalig of op vaste terugkerende dagen. Als zzp-er kan ik dan doen voor een voordelig tarief en vaak belastingaftrekbaar. Voor meer informatie, neem contact op of kijk op de website.Foto's

Shiatsu behandeling

Qi Studio in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Stoelmassage
Zwangerschapsmassage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Certificeringen

Lidmaatschap LVNT voor shiatsu massage therapie

Lidmaatschap RBCZ

Onze locatie

Qi Studio


Graswinckelstraat 71 2613 PV Delft
06 28704078 Klik om te bellen