puur-massage-arnhem


Het Juk 10 6846 JJ Arnhem
0683486771 Klik om te bellen

Over puur-massage-arnhem

Aandacht en ontspanning

Welkom bij Puur-massage Arnhem. Hier kunt u terecht voor verschillende massages, zoals een doelgerichte sportmassage of een heerlijke ontspanningsmassage. Beiden zijn gebaseerd op de klassieke massage, een van de oudst bestaande massagevormen.

In de eerste plaats is een massage ontzettend genieten. Maar een massage is ook heel gezond. De rust waarin een massage plaatsvindt en de onverdeelde aandacht die u krijgt, zorgen ervoor dat u weer even helemaal tot uzelf komt.

Bij het regelmatig ondergaan van een massage, zal deze tevens preventief werken en de kans op terugkerende klachten verminderen. Ook helpt het regelmatig ondergaan van een massage u meer te ontspannen.

De massages worden gegeven op de locatie van Home of Zen, aan de Velperweg in Arnhem. Daarnaast bieden we voor bewoners van verzorgings- en verpleegtehuizen speciaal massages voor senioren.

Een massage is een moment van aandacht en ontspanning. Een moment van rust. Het is een een weldaad voor het lichaam en het geeft mij veel voldoening die te mogen geven. Ik masseer met aandacht en compassie, zodat u na de massage met een ontspannen gevoel naar huis kunt gaan.

Graag tot ziens bij Puur-massage Arnhem!

Foto's

puur-massage-arnhem in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

puur-massage-arnhem


Het Juk 10 6846 JJ Arnhem
0683486771 Klik om te bellen