Pure Male Massage


H. Segherslaan 0 1701 XA Amstelveen
0682377034 Klik om te bellen

Over Pure Male Massage

Onze visie

Kwaliteit van aanraking
De kwaliteit van aanraking heeft onze prioriteit. Daarom bewegen we met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn. We streven naar een gevoel van geborgenheid, dat je helpt jezelf totaal over te geven en ultieme ontspanning te ervaren.

Persoonlijke aandacht
Tijdens en rondom de sessies kiezen we voor een persoonlijke benadering. Jouw verhaal doet er toe. Jouw verlangens en behoeften zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Zonder therapeutisch te worden, besteden we aandacht aan wie jij bent, op een menselijk niveau.

Aanvoelen wat nodig is
Elk mens is anders, elke dag is anders. Daarom werken we niet met vaststaande patronen of riedeltjes. De hoge kwaliteit aanraking wordt versterkt door een intuïtief aanvoelen van wat jouw lijf nodig heeft. Hier. Nu. En dat heeft effect op je voor en na de sessie.

Persoonlijke ontwikkeling
We hebben ontdekt dat lichaamswerk kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom creëeren we een ruimte waarin alle emoties en belevingen welkom zijn. Dit kan inzichten opleveren die je leven structureel veranderen.

Foto's

Pure Male Massage in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Deep Tissue
Energetische massage
Healing
Ontspanningsmassage
Rebalancing
Voetreflexmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Artikelen

Ontspanningsmassage - Kwaliteit in aanraking

Je wordt met aandacht aangeraakt. Dat creëert een veld van zorgzaamheid en acceptatie. Je mag zijn zoals je bent. Niets hoeft anders te zijn. Je mag alle verplichtingen, alle drang om te prestere...

Onze locatie

Pure Male Massage


H. Segherslaan 0 1701 XA Amstelveen
0682377034 Klik om te bellen