Praktijk Wibo Hendriks


Tuinfluiter 6 5831 MC Boxmeer
0620958106 Klik om te bellen

Over Praktijk Wibo Hendriks

Mijn massages zijn vanuit een holistische visie. Lichaam en geest worden door het holisme niet als gescheiden gezien maar als één.
Als masseur ga ik ervan uit dat lichaam en geest verband met elkaar hebben en dat klachten niet alleen een fysieke oorsprong hebben maar ook een uitdrukking kunnen zijn voor iets in ons hoofd.
Iedereen weet dat je lichamelijk last kan krijgen van stress. Pijn in je schouders en hoofdpijn zijn hierbij bekende lichamelijke klachten.
Ons lichaam kan ook geblokkeerd raken door emoties zoals woede, verdriet, angst of pijn. Als je je lichaam weer de ruimte geeft door middel van een massage, dan heeft dat als vanzelf ook een positieve invloed op je geest. Je voelt je niet alleen lekkerder, maar je zult merken dat je mentaal ook beter in je vel zit doordat je bijvoorbeeld beter kan relativeren. Dit alleen al is een goede reden om je regelmatig te laten masseren, om je geestelijke en lichamelijke gezondheid op peil te houden! Maar laten we vooral niet vergeten dat het ook ontzettend ontspannend is!!

Daarnaast blijf ik me ontwikkelen d.m.v. workshops en cursussen. Zo heb ik een Emm-Tech workshop gevolgd, een mooie methode om een teveel aan spierspanning en zelfs pijn snel te verlichten.

Foto's

Praktijk Wibo Hendriks in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Energetische massage
Handmassage
Haptonomische massage
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Voetmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Praktijk Wibo Hendriks


Tuinfluiter 6 5831 MC Boxmeer
0620958106 Klik om te bellen