Praktijk voor Natuurgerichte Therapie Mali


Dommel 33 5711 KT Someren
0493 496092 06 2368 1444 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Natuurgerichte Therapie Mali

Welkom bij de Praktijk voor Natuurgerichte therapie Mali

Even voorstellen, ik ben Mali van der Zanden - Suradej, gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben geboren en getogen in Ubon Ratchathani in Thailand, maar sinds 2000 woon ik in Someren. Ik ben holistisch paramedisch natuurgeneeskundig therapeute, gespecialiseerd in drukpuntmassage oftewel acupressuur.
Ik heb sinds 2000 een eigen praktijk in Someren.

Sinds mijn vroege jeugd ben ik vertrouwd met de Thaise natuurgeneeskunde. In Thailand wordt deze holistische geneeskunst van generatie op generatie overgedragen.

Na mijn VWO en mijn universitaire opleiding heb ik in 1999 mijn kennis officieel gemaakt door een aantal opleidingen te volgen aan de Wat Po Medical School in Bangkok, Thailand, zoals de Basiscursus Thai Traditional Massage, de Thai Medical Massage en Voetreflexmassage.

In 2008 heb ik in Nederland de “Medische Basiskennis voor Therapeuten in de Natuurgerichte Gezondheidszorg” op HBO niveau behaald en sinds 2010 ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging. Ook heb ik mijn lerarenopleiding voor Thaise Traditionele Massage Level 1 en Level 2 behaald en ben ik bevoegd door ITM Chiang Mai Thailand om opleidingen te geven. Bijna jaarlijks ga ik voor bijscholing terug naar Thailand, en heb o.a. Thaise Yogamassage, Chinese voedingsleer, meditatie- en ademhalingstraining gevolgd.

In 2015 heb ik HBO Medische Basiskennis en in 2016 heb ik HBO Psychosociale Basiskennis behaald, deze voldoen aan de hoogste eisen en van de PLATO normering. Daarbij doe ik ook jaarlijks mijn bijscholing in Nederland waaronder Aroma Therapie, Tafelmassage, Tok Sen ancient Thai Therapie en Deep Tissue Massage en Sport Massage.

In januari 2020 heb ik tevens de Registeropleiding E.E.N.® Therapeut afgerond. en mag ik mijzelf Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut noemen.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT, “Complementair Aanvullende Therapeuten”.

Aansluiting bij CAT – vergoedbaar betekent voor u dat u, afhankelijk van hoe u verzekerd bent, uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt kunt krijgen.

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet Mali van der Zanden - Suradej

Foto's

Praktijk voor Natuurgerichte Therapie Mali in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Chakra massage
Deep Tissue
Energetische massage
Gua Sha therapie
Massage therapie
Medische massage
Ontspanningsmassage
Reflexzonetherapie
Sabaaydi massage
Stoelmassage
Thai Acupressure
Thaise Yogamassage
Tok sen massage
Voetreflexmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Praktijk voor Natuurgerichte Therapie Mali


Dommel 33 5711 KT Someren
0493 496092 06 2368 1444 Klik om te bellen