Praktijk voor Massagetherapie Hanneke Spaans


Van Brederodestraat 19 6591 HK Gennep
06 23303609 Klik om te bellen

Massagetherapie
Bewustwording
Burn-out

Over Praktijk voor Massagetherapie Hanneke Spaans

  • Massagetherapie is een holistische therapievorm, waarbij, met behulp van gesprek en massagesessies, een proces van bewustwording op gang komt, dat ons inzicht geeft in steeds terugkerende pijnklachten en spanningsgebieden in ons lichaam.

    Wanneer we bij deze ongemakken de tijd nemen om bij onszelf stil te staan en luisteren naar wat er in ons lichaam te voelen en te ontdekken is, zullen we in een sessie kunnen ervaren, dat spanning en ongemak plaats maakt voor ontspanning en een ruimer, vrijer lichaam.

De holistische kijk in deze therapievorm laat zien dat we niet alleen uit vlees en bloed bestaan, maar ook een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel in ons systeem hebben. Dit geheel staat onder invloed van alle ervaringen waarmee we in ons leven te maken hebben en waartegen we ons willen beschermen wanneer we met pijn en moeilijke emoties zoals angst, woede of verdriet te maken hebben. Na verloop van tijd weerhoudt juist die bescherming ons ervan om het leven voluit te leven. Zo ontstaan blokkades, die zich als spanningsgebieden in het lichaam vastzetten.

Uit je hoofd, in je lichaam

Foto's

praktijkruimte

Praktijk voor Massagetherapie Hanneke Spaans in het kort

Soort(en) massage

Holistische massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Holistische Massage- en Bewegingstherapeut

Onze locatie

Praktijk voor Massagetherapie Hanneke Spaans


Van Brederodestraat 19 6591 HK Gennep
06 23303609 Klik om te bellen