PRAKTIJK Uit & Thuis


Lemsterpad 54 A 19 8531 AA Lemmer
06 10490931 Klik om te bellen

Over PRAKTIJK Uit & Thuis

Op holistische wijze ga ik voor jouw gezondheid, bewustzijn en welzijn. Uit liefde voor het vak, en voor jou als medemens.

Je hebt fysieke klachten en ervaart pijn, stijfheid, uitstraling of bewegingsbeperking? Of je bent vaak moe, hebt hoofdpijn of andere klachten die jou in je functioneren belemmeren. OK, en wat nu?

Samen kijken we naar wat aandacht nodig heeft en welke behandeling het beste bij jou zou passen. Ook kunnen we samen op zoek gaan naar oorzaken om het in stand houden van je klacht te doorbreken en verergering of herhaling ervan te voorkomen. Weet jij al welke gedachten, of welk gedrag de oorzaak kan zijn van jouw klacht? Misschien iets waar je niet zo maar aan denkt. Het onderzoeken en aandacht hebben voor wat er nog meer is, het breder kijken naar jou in zijn geheel, wordt ‘holistisch’ genoemd.

Praktijk Uit en Thuis bestaat sinds mijn opleiding in 2003. De holistische visie is gebaseerd op multi-disciplinaire kennis, opleiding en ervaring; dat wil zeggen uit de reguliere en complementaire zorg.

Als eigenaar en natuurgeneeskundigtherapeut, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC, waardoor behandelingen kunnen worden vergoed. Kijk hiervoor bij je polisvoorwaarden en alternatieve zorg, vraag je zorgverzekeraar, of kijk op mijn website.

De holistische behandelingen gaan ervan uit dat lichaam en geest één zijn, wat ook de oorzaak of van invloed kan zijn op je (a-specifieke) klacht. In de consulten / behandelingen worden daarom verschillend invalshoeken ingezet:

- fasciale technieken
- bindweefsel technieken
- sportmassage
- gewrichtsmobilisaties
- Triggerpoint Therapie
- Medical Taping
- Manuele lymfedrainage (alleen benen)

- 25 minuten sessies (behandelingen / TouchPro Shiatsu stoelmassage bij bedrijven, op locatie)

Meer informatie :

tel.: 06 104 909 31
mail: info@praktijkuitenthuis.nl
website: www.praktijkuitenthuis.nl

Hartelijke groet,
Joyce Hogenbirk

Foto's

Bedrijfslogo PRAKTIJK Uit & Thuis

PRAKTIJK Uit & Thuis in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Deep Tissue
Manuele lymfe drainage
Sportmassage
Stoelshiatsu
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

PRAKTIJK Uit & Thuis


Lemsterpad 54 A 19 8531 AA Lemmer
06 10490931 Klik om te bellen