Praktijk The Feeling


Zulpichhof 10a 6662 CC Elst
06 28089667 Klik om te bellen

Unieke combinatie van Massage & Coaching
Unieke combinatie van Massage & Muziektherapie
Ervaar een meewerkend lichaam & geest in balans

Over Praktijk The Feeling

Welkom bij Praktijk The Feeling

Bij Praktijk The Feeling helpen we jou graag op weg naar innerlijke harmonie en persoonlijke groei. Onze praktijk biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij de ruimte krijgt om te ontdekken, te helen en te groeien. Met onze unieke benadering en toegewijde professionals staan wij klaar om jou te begeleiden op jouw pad naar een evenwichtig en vervuld leven.

Het Waarom achter Praktijk The Feeling

Bij Praktijk The Feeling ligt onze motivatie in het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken en een diep gevoel van welzijn te ervaren. We geloven in de kracht van persoonlijke groei en innerlijke transformatie, omdat we zelf hebben ervaren hoe dit ons leven kan verrijken. Deze persoonlijke ervaring heeft ons geïnspireerd om anderen te ondersteunen bij het vinden van hun eigen weg naar geluk en balans.


De Geschiedenis van Praktijk The Feeling

Praktijk The Feeling is opgericht door Jasper Schuur, een ervaren therapeut en coach met een diepgaande kennis van verschillende holistische benaderingen. Jasper heeft zelf een reis van persoonlijke groei en heling doorgemaakt, en is vastbesloten om anderen te helpen op hun eigen pad naar welzijn. Met een sterke visie om een positieve impact te maken in het leven van anderen, heeft Jasper Praktijk The Feeling gecreëerd als een plek waar mensen terecht kunnen voor ondersteuning, begeleiding en transformatie.

Onze Diensten

Bij Praktijk The Feeling bieden we een breed scala aan holistische massages en speciale behandelingen om jouw welzijn te bevorderen. Onze ervaren massagetherapeuten combineren technieken uit verschillende tradities en passen deze aan op jouw specifieke behoeften. Wij geloven in de kracht van aanraking en zijn toegewijd om je een diep ontspannende en helende ervaring te bieden.

Ontdek onze diverse diensten die gericht zijn op het herstellen van balans in lichaam en geest:

Holistische Massage: Laat stress en spanning los terwijl je geniet van een ontspannende massage die gericht is op het harmoniseren van je hele systeem. Onze holistische benadering omvat technieken zoals Zweedse massage, diepe weefselmassage en energetische balancering.
Massagereis: Neem de tijd voor jezelf en geef jezelf de ruimte om te ontspannen en te herstellen met onze Massagereis. Deze behandeling omvat een combinatie van verschillende massagestijlen en technieken die zorgen voor een diepe ontspanning en het herstel van je energiebalans.
Pauzemassage: Gun jezelf een verkwikkende pauze en laat de spanning van je schouders glijden met onze Pauzemassage. Specifiek gericht op het verlichten van spanning in nek, schouders en rug, biedt deze massage een snelle en effectieve manier om stress te verminderen tijdens je drukke dag.
Massage & Stemmeditatie: Ervaar de synergie van massage en de helende kracht van stemgeluid met onze Massage & Stemmeditatie. Deze unieke behandeling combineert zachte massage met begeleide meditatie en resonante klanken om diepe ontspanning en innerlijke harmonie te bevorderen.
Massage & Coaching: Ontdek de diepere lagen van jezelf terwijl je lichaam wordt ontspannen en verzorgd. Onze Massage & Coaching-sessies integreren holistische massage met professionele coachingtechnieken om je te ondersteunen bij persoonlijke groei, bewustwording en het bereiken van je doelen.
Bij Praktijk The Feeling staan we klaar om je te begeleiden op jouw weg naar welzijn en innerlijke balans. Onze massages en speciale behandelingen worden uitgevoerd met zorg, aandacht en expertise, en zijn ontworpen om jouw unieke behoeften te vervullen.


Reserveer Jouw Moment van Ontspanning en Herstel

Gun jezelf een heerlijk moment van rust, ontspanning en herstel bij Praktijk The Feeling. Ons deskundige team staat voor je klaar om jouw welzijn te bevorderen en je te helpen de harmonie in lichaam en geest te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw moment van ultieme ontspanning en verzorging.


Onze Unieke Benadering

Wat Praktijk The Feeling uniek maakt, is onze holistische benadering van welzijn. We erkennen dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en dat een gebalanceerde aanpak van alle aspecten van ons bestaan cruciaal is voor onze algehele gezondheid. Door het combineren van evidence-based therapieën met holistische modaliteiten, bevorderen we een compleet en diepgaand genezingsproces.

Onze warme en respectvolle benadering zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en volledig kunt openstellen. We luisteren naar jouw behoeften en creëren een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw unieke situatie. Bij Praktijk The Feeling geloven we in de kracht van samenwerking en empowerment, waarbij jij de regie hebt over je eigen groei en transformatie.

Begin Jouw Reis naar Innerlijke Harmonie

Bij Praktijk The Feeling begrijpen we dat iedereen zijn eigen pad heeft en zijn eigen tempo volgt. Ongeacht waar je je nu bevindt in je leven, ons toegewijde team staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van positieve veranderingen en het bereiken van innerlijke harmonie. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een leven vol vervulling, vreugde en welzijn.

Omdat persoonlijke aandacht werkt

Foto's

De Praktijk

Praktijk The Feeling in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Holistische massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Wellness massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Certificeringen

Leefstijlcoach van de Academie van Leefstijl en Gezondheid

Diploma Integrale Massage 2013

Team

Onze locatie

Praktijk The Feeling


Zulpichhof 10a 6662 CC Elst
06 28089667 Klik om te bellen