Praktijk Slow Life


Wilvinjéstraat 16 3151 MM Hoek Van Holland
06-83177169 Klik om te bellen

Over Praktijk Slow Life

Praktijk Slow Life

Praktijk Slow Life, de praktijk in het Westland voor ontspanning en onthaasting. Weg van alle stress en het gedoe in het leven van alle dag!
Dit alles in jouw eigen vertrouwde omgeving. Ik kom bij je langs met alle spullen die nodig zijn, massagetafel, handdoeken, olie enz.

Slow Life

Praktijk Slow Life. Natuurlijk niet zomaar een gekozen naam. Slow Life betekend Onthaasten (Bron: Wikipedia). In de huidige maatschappij hebben we het allemaal steeds drukker, we hebben last van stress, een hoge werkdruk een burn-out, enz. Zaken waar we allemaal niet op zitten te wachten. We zijn meer op zoek naar tijd voor ons zelf en prettigere omstandigheden om te leven. Het kwijtraken van al deze stress is vaak een probleem. Want hoe doe je dat en wanneer doe je dat? Je kunt daarvoor bij mij terecht. Ik bied een aantal behandelingen aan die je helpen ontspannen waardoor je weer meer energie krijgt, je prettiger in je lijf voelt en er weer tegen aan kunt.

Onthaasten

Je loopt de hele dag te rennen op je werk. Ben je eindelijk uitgewerkt dan moet je thuis ook nog eens aan de slag. En eindelijk aan het einde van de dag heb je even tijd voor jezelf. Je gaat lekker op de bank zitten en voor je het weet val je in slaap omdat je te moe bent. Als je weer wakker wordt, is het er niet beter op geworden. Klinkt dit bekend? Het lijkt er op dat ook jij toe bent aan onthaasten. Je zou lekker op vakantie kunnen gaan of een dagje jezelf verwennen in de sauna. Het nadeel van deze mogelijkheden is dat het veel tijd en planning kost. Iets wat in deze maatschappij erg lastig is te realiseren. Praktijk Slow Life bied daar de oplossing voor. Je komt bij mij langs om lekker te onthaasten en ontspannen. Geen gedoe met grote planningen het kan lekker tussendoor.

Preventief

Door ons drukke bestaan hebben we last van stress wat regelmatig voor een burn-out en dergelijke zorgt. Allemaal zaken waar je geen zin in hebt. Door regelmatig goed te ontspannen zijn deze klachten te voorkomen. Ik help je met mijn behandelingen om tot een goede ontspanning te komen. Het is lastig om vooraf te bepalen welke behandeling het beste bij jou aansluit. Kijk eens op de pagina waar de behandelingen staan aangegeven. Kun je nog steeds niet kiezen dan is een kennismakingmet de geboden massages een oplossing. Deze duren wat korter maar je weet daarna wel welke massage het beste bij jou past, en dat is toch waar het om gaat.

Ontspanningsmassage

De meest bekende massage in Nederland is de ontspanningsmassage. Een heerlijke massage waarbij er gemasseerd wordt met een neutrale olie. Alle stress wordt weggemasseerd en de energiestromen worden weer op gang gebracht. Je hebt even niets aan je hooft en kunt de wereld om je heen los laten. Na de ontspanningsmassage sta je weer als herboren op.

Klankschaalmassage

Misschien ken je de klankschaal sessies in de sauna? Je kunt deze nu ook als ontspannende massage krijgen. Hierbij behandel ik het lichaam met trillingen die voortgebracht worden door de klankschaal. Een heerlijke ontspannende massage waarbij je volledig de tijd vergeet. Ik werk met de klankschalen op het lichaam. Deze massage is dus anders dan de klankschaal sessies in de sauna. Dat zijn meer klankschaal concerten. Wil je meer weten over de klankmassage lees dan hierverder. Nieuwsgierig geworden naar de klankschalen?

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een ontspannende massage waarbij veel warme olie gebruikt wordt. De massage komt uit de traditionele Indiase geneeskunde. De massage wordt als genezing gebruikt maar ook in de ochtendroutine Abyanga. Een massage die je echt een keer geprobeerd moet hebben.

Praktijk Slow Life in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda
Ayurvedische massages
Klankschaalmassage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Massagetherapeut

Ayurvedische behandelaar

Onze locatie

Praktijk Slow Life


Wilvinjéstraat 16 3151 MM Hoek Van Holland
06-83177169 Klik om te bellen