Praktijk Mathilde


het Waterland 21 8302 XA Emmeloord
0610916764 Klik om te bellen

Over Praktijk Mathilde

Ontspanning voor het hele lichaam of een deelmassage. In mijn praktijk wil ik graag dat men weer tot rust komt.

Persoonlijke aandacht en kijken wat de klant nodig heeft en daar de behandelingen op aanpassen, dat is voor mij het allerbelangrijkste om zo het beste persoonlijke resultaat te behalen voor de klant.

Dit kan door middel van Wellness-massage en ook massage bij klachten bijvoorbeeld in nek/schouder, hotstone massage, bamboe- en/of cupping massage, gelaatsmassage, en zwangerschapsmassage.

Relaxen en ontspanning zodat met door die ontspanning weer kan bouwen aan de energie.

Bij bedrijven kom ik graag met de stoel op werkplek voor een heerlijke stoelmassage. Uit onderzoek is gebleken dat de medewerker zich al na enkele behandelingen fitter voelt, meer energie heeft en het ziekteverzuim veroorzaakt door (stress) klachten daalt. Met stoelmassage kun je ziekteverzuim verminderen en voorkomen. Gezondheidsproblemen zoals stress, rsi, vermoeidheid, hoofdpijn of burn-out klachten verminderen of worden zelfs helemaal verholpen. 
Gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage wordt de massage (van 20 minuten) gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het stimuleert de bloedsomloop wat een ontspannen gevoel geeft en voor nieuwe energie zorgt.

Het levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van je personeel. Doordat stoelmassage past in het Arboplan is het ook fiscaal nog eens goed geregeld.

Praktijk Mathilde in het kort

Soort(en) massage

Bamboe massage
Bedrijfsmassage
Cupping
Gezichtsmassage
Handmassage
Hot Stone massage
Klachtgerichte massage
Magneetmassage
Massage bij kanker
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Praktijk Mathilde


het Waterland 21 8302 XA Emmeloord
0610916764 Klik om te bellen