Praktijk Make Sense


Noordvliet 19a 3142 CH Maassluis
06 82080544 Klik om te bellen

Tactiel Stimulering- Rust, herstel en verbinding
Aanraaktherapie, een uitgebreide lichaamsmassage
Dompel jezelf in een diepe ontspanning

Over Praktijk Make Sense

Make Sense is een praktijk voor massage en aanraaktherapie in het stadshart van Maassluis, die gerund wordt door Paula Mast. Bij Make Sense worden aandachtige, ritmische massages van het gehele lichaam gegeven in een warme en rustgevende ruimte. Het doel van deze zachte, ontspannende lichaamsmassages is het vinden van rust, herstel en verbinding. De ontspanningsmassages worden gegeven volgens de wetenschappelijk onderbouwde methode Tactiel Stimulering. Tactiel Stimulering is een vorm van aanraaktherapie, waarmee binnen korte tijd positieve effecten kunnen worden bereikt. Deze zachte, respectvolle massage levert rust, ontspanning en lichaamsbesef op. Het ondersteunt psychisch en lichamelijk herstel en versterkt het immuunsysteem.

De massagebehandelingen die ik geef in mijn praktijk zijn ontworpen om diepe fysieke en geestelijke ontspanning te bieden en worden tevens therapeutisch ingezet. Ze kunnen verlichting brengen bij onder andere stress, angst, depressie, rouwverwerking en traumaherstel.

Mijn 'standaard' massagebehandeling duurt één uur en omvat een volledige lichaamsmassage met warme olie. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, zodat je volledig kunt ontspannen. Ik houd voortdurend contact met je lichaam, waarbij ik zachte, vloeiende, rustgevende en langzame massagebewegingen gebruik. Deze vloeiende grepen vormen een ritmisch geheel zonder abrupte overgangen. Ik begin de massage van de voorkant van je lichaam, inclusief je benen, voeten, buik, borst, hals, gezicht en hoofdhuid. Vervolgens richt ik me op de achterkant van je lichaam, met aandacht voor je nek, schouders, rug en benen. Aan het einde van de massagebehandeling wikkel ik je in warme, zachte handdoeken en geef ik je enkele kostbare minuten om in alle rust bij jezelf te zijn.

Deze vorm van aanraking en massage geeft een enorme boost van het gelukshormoon oxytocine, waardoor gevoelens van onrust, angst en stress afnemen. Je lichaam en geest worden gestimuleerd om zichzelf te helen en je immuunsysteem wordt sterker. Daarnaast helpt deze massage om de signalen die je lichaam geeft beter te verstaan. Om te aarden, te voelen en te luisteren naar wat jij nodig hebt.

Regelmatige momenten van ontspanning zijn net zo essentieel voor je kwaliteit van leven als voldoende slaap, gezonde voeding en regelmatige beweging. Door het ondergaan van een massage kom je beter in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Het ontspant, geeft energie en zorgt voor een betere verbinding met jezelf en met anderen. Creativiteit en inspiratie krijgen weer de ruimte. Waarom zou je die rustmomenten niet bewust plannen? Zorg goed voor jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor een ontspannende lichaamsmassage.

Foto's

Praktijk Make Sense - Paula Mast

Praktijk Make Sense in het kort

Soort(en) massage

Holistische massage
Lage rugpijn massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Tactiel stimulering
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Tactiel Stimulering

Fysiotherapie

Team

Artikelen

Dompel jezelf onder in ontspanning

Een Oxytocine Boost "Meer huid voelen is van levensbelang". - Psychiater Dirk de Wachter Bij Make Sense worden er massages gegeven op een respectvolle, zachte manier in een sfeer van veiligheid en vertrouwen,...

Onze locatie

Praktijk Make Sense


Noordvliet 19a 3142 CH Maassluis
06 82080544 Klik om te bellen