Praktijk LenteFit


Provincieroute 113 8016 GB Zwolle
0648506120 Klik om te bellen

Over Praktijk LenteFit

Praktijk LenteFit is er speciaal voor iedereen die meer energie wil, nu en in de toekomst. Samen met jou ga ik op zoek naar de beste manier voor jou om dit te bereiken.

Het is mijn passie om jouw leefstijl en eventuele klachten te analyseren en zo op zoek te gaan naar een voor jou op maat gemaakte en haalbare gezondere leefstijl. Dit doe je op een natuurlijke manier. Zo staat natuurlijke voeding (dus zonder voedingsvervangers en diëten) centraal en blijven we in de massagebehandelingen letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond; dicht bij de natuur.

Wat?

Meer energie!

Iedereen kent het wel. Geen puf om nog iets te doen. Na het eten de benen omhoog en echt even niet meer van de bank af komen. Last van de welbekende afterdinnerdip.

Door voedingsadvies, leefstijladvies, Shiatsumassage en/of Reiki zorg ik ervoor dat jij steeds beter in balans komt en doorgaans meer energie krijgt, ook na het eten. Je krijgt bij mij geen standaard pakket. Samen met jou stel ik een op maat gemaakt programma samen waarmee je weer goed in je vel komt te zitten. Je zult verbaasd zijn over hoe je met kleine aanpassingen in je eet- en drinkpatroon al enorme resultaten boekt.

Dit, aangevuld met de warmte van Reiki en de diepte druk van mijn Shiatsumassage, zorgt ervoor dat jij je weer energiek gaat voelen en weer goed in balans komt met je lijf en in je omgeving.

Foto's

logo

Praktijk LenteFit in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Handmassage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Stoelmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Artikelen

Opwarmen in de herfst

Heb jij dat ook nu het herfst is en de temperaturen dalen; behoefte aan meer warmte? Bij mij is dat in ieder geval wel zo. Ik heb de winterjassen alweer uit de kast gehaald en mijn menu aangepast. Nu...

Onze locatie

Praktijk LenteFit


Provincieroute 113 8016 GB Zwolle
0648506120 Klik om te bellen