Praktijk Delende handen Wijchen


Blauwe Hof 6826 6602 XK Wijchen
06- 49836611 Klik om te bellen

Over Praktijk Delende handen Wijchen

Praktijk Delende Handen biedt diverse mogleijkheden om ultieme ont-spanning te bereiken. Naast ontspanningsmassages kunt u terecht voor therapeutische massage en lichaamsgerichte coaching. De visie die binnen de praktijk gehanteerd wordt is de holistische waarbij autonomie en bewustzijnsontwikkeling centraal staat. Er is zowel aandacht voor de lichamelijke en psychische component als wel voor de spirituele en emotionele kant van de mens.

U kunt daarnaast kiezen voor een energetische behandeling. Deze bestaat uit subtiele aanrakingen indien nodig maar vaker wordt er niet aangeraakt. Deze massage wordt doorgaans toegepast bij mensen met kanker. U kunt bij mij terecht voor massage bij kanker in elk stadium van de ziekte.

Klachten waarbij ik u verder kan helpen zijn dan ook divers. Naast fysieke klachten als spierpijn of spierstijfheid melden zich ook mensen met klachten van burnout, algehele malaise, vermoeidheid, slaapproblemen, maag- en darmstoornissen, problemen met de stoelgang etc.

Soms kan het nodig zijn u door te verwijzen naar een ander zorgverlener indien ik de klacht niet kan behandelen. Daarom zal tijdens de eerste afspraak altijd een anamnese afgenomen worden. 

Mijn therapeutische massage wordt (deels) vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. U behoeft geen verwijs van uw huisarts en de behandelingen gaan niet ten koste van uw eigen risico aangezien ze gedekt zijn vanuit de aanvullende verzekering.

Praktijk Delende handen Wijchen in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Chakra massage
Cupping
Energetische massage
Holistic-Pulsing
Indiase hoofdmassage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Klassieke en energetische massages
Massage bij kanker
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Praktijk Delende handen Wijchen


Blauwe Hof 6826 6602 XK Wijchen
06- 49836611 Klik om te bellen