Praktijk Christophe


Zuideindsestraat 3C 4921 XK Made
06 12216826 Klik om te bellen

Over Praktijk Christophe

Ik ben Adri de Leeuw (1960) en ben holistisch masseur en coach bij Praktijk Christphe, Praktijk voor Alternatieve en Holistische Gezondheid op basis van massage en life Coaching. Als jij er aan toe bent wil ik je helpen het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te versterken.

Massage

Als jij je even heerlijk in het hier en nu wilt zijn met een moment voor jezelf ben je bij mij van harte welkom om een verkwikkende en helende massage te ontvangen. Dit bevordert het zelf helende vermogen van jouw lichaam.

Life Coaching

Als je lekker in je vel zit, ziet het leven en de wereld om je heen er veel zonniger uit. Je kunt meer genieten van de dingen die om je heen gebeuren. Maar wat belangrijker is, je hebt minder last van je lichaam. Het zijn meestal jouw lichaam en de onbestemde gevoelens (onbalans) die  jouw er steeds van weerhouden om de dingen te doen die goed zijn voor jou.

Rust en balans, in je lichaam en geest, kun je ervaren als ik een poosje met je mee door jouw leven heb gelopen en jouw wat kennis heb laten maken met alternatieven op je gedrag. Dat gedrag had je uit gewoonte aangeleerd. Dat onbewuste gedrag kan de oorzaak zijn van het feit dat jij je de laatste tijd niet meer heel fijn voelt en last heb van je lichaam, kortom, je niet zo lekker meer in je vel zit..

Jouw lijf geeft zelf feilloos aan wat goed voor je is.  En als je weet dat jij jouw lijf bent en er mee kunt communiceren, heb jij je balans weer snel teruggevonden en kan dan weer optimaal van het leven genieten.

Ervaring

Ik heb ervaring met het begeleiden van hoog sensitieve personen en mensen met klachten zoals: hoofdpijn, migraine, nek- en schouderklachten, fibromyalgie, ernstige menstruatieklachten, maag- en darmklachten, slijmbeurs ontsteking/aandoeningen, vermoeidheid, rouwverwerking en begeleiding bij herstel na behoorlijk ingrijpende operaties. Verder heb ik ook ervaring met totale lymfedrainage behandelingen.  Of voelde men zich fijn geholpen bij het duiden van onbestendige gevoelens.

Door mij werden de volgende opleidingen gevolgd: Personal coach, Lomi Lomi Temple Style masseur en verder heb ik veel zelfstudie gedaan op het gebied van voetreflextherapie, Lymfedrainage, bindweefselmassage en energetisch werken.

Met een Warme groet,

Adri de Leeuw

Wat heeft Praktijk Christophe te bieden?

Voetreflexmassage;
Voetreflextherapie;
Lomi Lomi massage Temple Style;
Energetische/Ontspanningsmassage;
Bindweefselmassage;
lymfedrainage en
Trajecten van life coaching in combinatie met massage.

Foto's

Praktijk Christophe in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Cupping
Energetische massage
Fibromassage®
Handmassage
Healing
Hoofdpijnmassage
Intuitieve massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Lymfedrainage
Magnetiseur
Massage bij kanker
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Reflexzonetherapie
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Artikelen

Genieten van je leven.

Genieten van je leven! Je gaat genieten en krijgt rust in je leven als je een onbewust leven verandert in een bewust leven. Op deze manier ben je het gevoel kwijt dat alles aan je voorbij raast zonder...

Fibromyalgie Reset Methode

 Samenwerking en ontwikkeling Fibro Reset Methode® Wij zijn Marianne & Adri en met elkaar vormen we het team Fibro-Reset Methode.Wij staan voor je klaar als het even niet vanzelf gaat. We bieden professionele...

Onze locatie

Praktijk Christophe


Zuideindsestraat 3C 4921 XK Made
06 12216826 Klik om te bellen