Praktijk Anneke Stuij


Torenmolenlaan 84 7241 VM Lochem
06 40153078 Klik om te bellen

Over Praktijk Anneke Stuij

Anneke Stuij is gespecialiseerd in ontspanningstherapieën. Haar behandeling biedt ondersteuning bij vermoeidheid, overbelasting, spanningsklachten in nek, schouders en in de spieren. Maar ook bij chronische klachten als een burn-out, onverwerkte trauma’s of ziekte. Volwassenen en kinderen (0 - 18) vinden al jaren hun weg naar haar praktijk voor ontspanningstherapie in Lochem. Anneke is begonnen als fysiotherapeut maar heeft zich in de loop der jaren omgeschoold tot ontspanningstherapeut, om haar klanten te kunnen helpen bij het loslaten van opgespaarde spanningen. Na 25 jaar in Aalten en 12 jaar in Delft, nu al weer enkele jaren in Lochem.

Anneke: "Ik heb met veel plezier vele jaren in de fysiotherapie gewerkt. Later ben ik vanuit de fysiotherapie overgestapt naar ontspanningstherapie voor volwassenen en kinderen. Om meer aandacht aan mijn klanten te kunnen besteden, met reflexzonemassage en natuurlijke geneeswijzen. Vooral bij chronische klachten is die extra aandacht voor lichaam en geest nodig!

Spanningen in je lichaam kan ik voelen en helpen loslaten met mijn handen. Dat betekent dat ik met iedereen kan werken, ook met mensen die niet kunnen vertellen waar ze last van hebben, zoals baby’s en peuters."

Voetreflextherapie

Anneke maakt in haar behandelingen veel gebruik van reflexzonetherapie. Deze therapie stimuleert het zelfgenezend vermogen. Anneke: “Mijn reflexzonemassage is vooral klachtgericht: specifiek gericht op herstel en op het creëren van rust in het lijf en plezier in het hoofd. Daarmee bied ik verlichting en ontspanning in tijden van klachten, stress, ziekte of zorgen. Soms horen daar ook gerichte oefeningen bij, die de klanten later thuis zelf kunnen doen. Het is mijn passie om kinderen en volwassenen weer te zien stralen. Dat gun ik iedereen! ”

Reflexzonetherapie kan ook helpen bij chronische klachten na afloop van een coronabesmetting, zoals vermoeidheid, reuk- of smaakverlies, angsten, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, paniekmomenten, slaapproblemen en moeite met plannen, organiseren en concentreren.

Contact

De praktijk is gevestigd op Torenmolenlaan 84 in Lochem en aangesloten bij de FAGT, de beroepsvereniging voor additief geneeskundig therapeuten. De behandelingen zijn geen vervanging van reguliere medische zorg, maar waardevol bij veel klachten of spanningen. Bij de meeste zorgverzekeraars zitten de behandelingen in het aanvullende pakket. Voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak is Anneke in haar praktijk te bereiken per e-mail via praktijkannekestuij@gmail.com, via haar website www.praktijkannekestuij.nl of telefonisch op 06-40153078.­­­        

Deskundige hulp bij chronische klachten en vermoeidheid. Om volwassenen en kinderen weer te laten stralen

Foto's

Anneke Stuij

Praktijk Anneke Stuij in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Healing
Kindermassage
Massage therapie
Reflexzonetherapie
Voetreflexmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Praktijk Anneke Stuij

Praktijk Anneke Stuij

Praktijk Anneke Stuij


Torenmolenlaan 84 7241 VM Lochem
06 40153078 Klik om te bellen