Pascale Lamacchia


Pontseiger 178 1014 ZP Amsterdam
06 41236580 Klik om te bellen

Over Pascale Lamacchia

Wat is Pascale’s healing hands?

Mijn naam is Pascale Macchia. Van origine ben ik Italiaans, maar ik ben opgegroeid in Frankrijk. Als klein kind was ik al geïnteresseerd in menswetenschappen en filosofie, toch heb ik eerst technologie en internationale zaken gestudeerd. Vervolgens behaalde ik een universitair diploma in Trade and Languages. Na de geboorte van mijn twee kinderen merkte ik de behoefte om mezelf te heroriënteren op kraamzorg. Ik ontdekte de Chinese geneeskunde als patiënt en sindsdien ben ik geïnteresseerd in deze holistische en preventieve aanpak. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan, onder andere in China zelf. In 2013 opende ik mijn praktijk. Sommige aanstaande ouders vroegen mij om hen tijdens de bevalling te ondersteunen. Daarom ben ik de training tot doula gaan doen bij BiA Doula in Amsterdam. In 2017 ben ik permanent naar Nederland verhuisd.

Waarvoor kan u bij Pascale’s healing hands terecht?

Ik bied verschillende behandelingen waarmee ik u zou kunnen helpen. De belangrijkste hiervan zijn Do-In, Qigong en meditatieoefeningen. Do-in is een vorm van zelfmassage waarmee de energie in uw lichaam beter door meridiaanbanen te laten stromen. Qigong noemen de Chinezen ook wel ‘’gezondheidsgymnastiek’’. Het stelt het lichaam in staat om in evenwicht te blijven door middel van diverse rekoefeningen. Meditatie is een techniek om je geest te kalmeren en het lichaam te ontspannen. Met een combinatie van bovenstaande behandelingen kan de symptomen tijdens de zwangerschap verlichten en het lichaam voorbereiden op de bevalling. Daarnaast geef ik retraites op maat om vrouwen in elke fase van hun leven te helpen weer in contact te komen met hun vrouwelijkheid.

Waarom kiezen voor Pascale’s healing hands?

Pascale’s healing hands maakt een behandeling op maat voor u, zodat u op de beste manier geholpen kunt worden. De ervaring die ik heb opgedaan, in combinatie met de afgeronde cursussen en opleidingen, zorgen ervoor dat ik het behandelplan kan laten aansluiten op uw specifieke wensen. Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan mijn website https://www.pascalelamacchia.com of contact met mij opnemen.

Pascale Lamacchia in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Babymassage
Blije Mama Massage
Chakra massage
Energetic Release Technique
Energetische massage
Healing
Holistische massage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Kindermassage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Massage therapie
Postnatale massage
Rebalancing
Reflexzonetherapie
Tactiel stimulering
Triggerpoint Reset Methode
Triggerpointtherapie
Tuina massage
Voetreflexmassage
Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Pascale Lamacchia


Pontseiger 178 1014 ZP Amsterdam
06 41236580 Klik om te bellen