Organic Massage


Laan van Mertersem 65 4812 PR Breda
06 23794476 Klik om te bellen

Over Organic Massage

Massage in Breda

Heb je vaak last van vermoeidheid, spanning of stress? Of wil je ’s ochtends eens een keer echt uitgerust wakker worden met meer energie? Dan is een massage bj Organic Massage een heerlijke afleiding die je lichamelijke stress vermindert en je helpt beter te ontspannen zodat je echt tot rust komt.

Over Organic Massage

Ik ben Shifanya Raisa, freelance masseuse. Elke dag help ik mensen met rugklachten en stress of mensen die geloven in een gebalanceerd leven met voldoende in- en ontspanning. Het is altijd mijn droom geweest om mijn eigen massagepraktijk te openen. Na flink wat jaren bij diverse salons gewerkt te hebben heb ik de kunde en ervaring vergaard om voor mezelf te beginnen. Met veel plezier en passie werk ik nu in mijn massagesalon Organic Massage in Breda.

Een dag bij Organic Massage in Breda

Organic Massage is professionele massagepraktijk gespecialiseerd in ontspanningsmassage, sportmassage en nek-, schouder- en rugmassage. Als we beginnen met de behandeling krijg je eerst een kopje thee en nemen we jouw klachten en wensen door. Vervolgens kiezen we de juiste oliën bij je behandeling. Deze 100 % natuurlijke oliën voeden, verzorgen en verwennen de huid. Daarna gaan we aan de slag! Elke massage wordt altijd precies afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Nog niet overtuigd? Lees dan de reviews van anderen die jouw voorgingen op de website (www.organicmassage.nl).

Reserveer gemakkelijk en snel online (met korting)

Misschien heb je nog niet eerder een massage gehad, of wil je eens een nieuwe masseur proberen. Daarom heb ik voor alle nieuwe klanten van Organic Massage een cadeautje. Schrijf je in voor de blog van Organic Massage en je ontvangt 2,50 korting op je eerste reservering. Mocht je liever wat meer informatie willen dan kun je altijd contact opnemen met de onderstaande contactgegevens. Wellicht tot snel!

Contactgegevens

www.organicmassage.nl

tel: 06 23794476 (Whatsapp of bellen)

mail: info@organicmassage.nl

facebook: organicmassagebreda

instagram: organic_massage_breda

Met vriendelijke groet,

Shifanya Raisa van Organic Massage

Foto's

Ontspanningsmassage

Organic Massage in het kort

Soort(en) massage

Hoofdpijnmassage
Klassieke massage
Nek-, schouder- en rugmassage
Ontspanningsmassage
Sport- en ontspanningsmassage gecombineerd
Sportmassage
Tuina massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Organic Massage


Laan van Mertersem 65 4812 PR Breda
06 23794476 Klik om te bellen