Oleada Massage


Rolklaverpad 42 1314 PE Almere
06-53111243 Klik om te bellen

Over Oleada Massage

Oleada is het Spaanse woord voor golf. De golf staat voor mij voor het leven dat steeds in beweging is. Soms rustig en vloeiend, soms onstuimig en heftig. Door middel van holistische massage of holistisch pulsen, waarin elementen zitten van een golfbeweging, ga je meebewegen op jouw eigen golven en zoeken we samen naar een rustige zee.

Laat je zekerheden eens voor twee uur los om met een creatieve blik en het volgen van mijn handen zonder oordeel en zonder meteen iets te willen veranderen naar jezelf te kijken en tot jezelf te komen.

Massage en pulsen

Massage en pulsen zijn in de eerste plaats ontzettend lekker, maar wist je ook dat het heel gezond is voor je lichaam én geest. Met een behandeling wordt je je weer bewust van je lichaam en sta je even stil bij jezelf; hoe gaat het eigenlijk met mij en op welke manier zorg ik voor mezelf en wat zou ik anders kunnen doen zodat ik me beter ga voelen? Even stil staan waarna je weer vooruit kunt. De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich weer herstelt. Ook worden er door de  stofjes aangemaakt die de stress verminderen en je geluksgevoel verhogen.

Dorn therapie

Heb je last van je rug of ben je vaak vermoeid dan kan dat best komen door een beenlengteverschil of wervel scheefstand. Met een zachte, dynamische manier kan ik dit op heffen. De therapie is ontwikkeld door Dieter Dorn. Tijdens de gehele behandeling heb je een belangrijke en actieve rol door te bewegen terwijl ik de wervel scheefstand corrigeer. Daarnaast wordt je uitgenodigd om thuis actief en bewust zelfhulpoefeningen uit te voeren voor een blijvend resultaat. De therapie wordt meestal afgesloten met een Breuss massage om de wervelkolom verder te ontspannen.

Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte die ingericht is met een heerlijke massagebank. Natuurlijk gebruik ik voor de massage heerlijk warme olie en als je dat wilt is er een rustig muziekje op de achtergrond. Voor en na de behandeling krijg je altijd wat te drinken.

Foto's

Massage praktijk Oleada Massage

Oleada Massage in het kort

Soort(en) massage

4-handen massage
Bamboe massage
Breussmassage
Dorn therapie en breuss massage
Fibromassage®
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Klassieke en energetische massages
Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Oleada Massage


Rolklaverpad 42 1314 PE Almere
06-53111243 Klik om te bellen