Muscles and more


Evenaar 41 2408 CX Alphen Aan Den Rijn
06 44886492 Klik om te bellen

Over Muscles and more

Bij massagesalon Muscles and more kun je even compleet ontspannen - en de dag achter je laten - met een professionele massage. Je kunt er onder andere terecht voor een stevige sportmassage, maar je bent ook bij de juiste plek voor een zachte ontspanningsmassage, bindweefselmassage of een rug-, schouder- en nekmassage.

Sportmassage

Sportmasssage zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten. Maar je hoeft beslist geen topsporter te zijn om profijt te hebben van sportmassage! Ook als je recreatief sport, begint met sporten of maar af en toe sport, helpt sportmassage je om in vorm te komen of te blijven. Het vermindert de kans op blessures en helpt het je om na het sporten sneller van je spierpijn af te komen. 

Ook voor iedereen met een fysiek zwaar beroep, bijvoorbeeld in de bouw of in de zorg, helpt sportmassage om vermoeide of vastzittende spieren los te maken. Je gaat weer soepel bewegen waardoor je je werk makkelijker kunt doen.

Rug-, schouder- en nekmassage

Stress kan de oorzaak zijn van allerlei klachten. Bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn of nek- en schouderklachten. Zit je bijvoorbeeld veel achter een beeldscherm en voelen je rug-, schouder- en nekspieren gespannen aan of heb je regelmatig hoofdpijn? Dan helpt massage om deze spieren weer te laten ontspannen. Je zit beter in je vel en je hoofdpijnklachten verdwijnen.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen, waardoor je bloedcirculatie verbetert. Daardoor kunnen stijve of verkrampte spieren weer ontspannen. Door het effect van lichamelijke ontspanning, glijdt ook de stress van je af. Met een ontspanningsmassage verbeter je niet alleen je fysieke systeem, maar kom je ook geestelijk weer tot rust. Je gaat als herboren weer naar huis en voelt de positieve energie weer stromen!

Misschien wil je weten of massage je kan helpen in jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we bekijken wat in jouw situatie de beste behandeling is. 

Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal, dus je krijgt altijd een behandeling op maat. Of je nu langskomt voor ontspanning, klachtenbehandeling of ter preventie van klachten: je kunt erop vertrouwen dat jij de massage krijgt die je nodig hebt.  

Goed om te weten: Parkeren voor de deur is gratis.

Foto's

Over mij

Muscles and more in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Cupping
Deep Tissue
Hoofdpijnmassage
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Sporttherapie
Triggerpointtherapie
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Certificeringen

Sporttherapie

Cupping

Sportmassage

Lomi-lomi

Team

Onze locatie

Logo Muscles and more

Muscles and more

Muscles and more


Evenaar 41 2408 CX Alphen Aan Den Rijn
06 44886492 Klik om te bellen