Move Your Soul Massage


Meerkoet 227 1113 EA Diemen
0624720162 Klik om te bellen

Over Move Your Soul Massage

Wie is het gezicht achter Move Your Soul Massage?

Mijn naam is Mirjam van Diemen. Ik ben eigenaar van massagestudio Move Your Soul in Diemen Noord. Van oorsprong ben ik dans-, yoga- en pilatesdocent. Hierbij gaf ik regelmatig retraites en Shiatsu behandelingen in het buitenland. Dit inspireerde mij om me om te scholen in andere massagevormen.

Ik vind het belangrijk om een band met mijn klanten op te bouwen. Veel mensen staan er immers alleen voor, terwijl zij dagelijks moeten presteren en het uiterste uit zichzelf moeten halen. Ik sta op zo’n moment graag naast je om met je mee te kijken naar jouw situatie en je hierbij te helpen.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Wil je jezelf eens verwennen met een massage? Dat kan. Als je een reservering wil maken, dan kan dit op de korte termijn. Vaak is het zelfs nog mogelijk om een afspraak voor dezelfde dag bij mij te maken. Hieronder zal ik de massagevormen dit ik aanbied toelichten:

Klassieke massage is gericht op ontspanning en maakt stijve spieren en bindweefsel soepeler. Deze massagevorm is zeer geschikt als je last hebt van klachten zoals slapeloosheid, stress of vastzittende nek en schouders.

Shiatsu massage is een medische massagevorm die gericht is op herstel. Je kunt deze behandeling aanvragen als je herstelt van een operatie of Corona, maar ook als je revalideert. Ook bij een burn-out of koude handen of voeten is deze massage erg geschikt.

Ik bied ook meer diensten aan, je kunt bij mij namelijk ook terecht voor pilates, yoga en verzorgde retraites. Wil je hier meer over lezen? Bezoek dan gerust mijn website of neem telefonisch contact met me op.

Waarom kies je voor Move Your Soul Massage?

Ik vind het belangrijk om jou te ondersteunen en volledig in te spelen op jouw wensen. Door mijn ervaring met diverse massagevormen, kan ik een gevarieerd aanbod bieden.

Wil je snel een eenmalige behandeling boeken om te ontspannen? Dat kan. Wil je graag dat ik een behandelplan voor je opstel zodat je op de lange termijn blijft ontspannen en gezond blijft? Dat kan ook! Ik denk graag met je mee en kan je adviseren op een manier die bij jou als persoon past.

Move Your Soul Massage in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Blije Mama Massage
Chinese Voetmassage
Gezichtsmassage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Shiatsu
Sportmassage
Stoelmassage
Stoelshiatsu
Voetmassage
Yoga
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Move Your Soul Massage


Meerkoet 227 1113 EA Diemen
0624720162 Klik om te bellen