Moment voor Massage


De Klomp 120-102 7511 DJ Enschede
06 22100356 Klik om te bellen

Mijn zelf ontwikkelde momentmassage
Al meer dan 10 jaar ervaring
Thuiskomen in jezelf. Vakantie in jezelf

Over Moment voor Massage

Vind hier binnen deze wereld van drukte, stress en vele prikkels een momentje voor jezelf. Bij Moment voor Massage laat je de hectische wereld van alledag even achter je. Kiezen voor een ontspanningsmassage is bewust kiezen voor een moment van bezinning, heerlijk genieten, relaxen, bewustwording en ontspannen. Iets toegankelijker, de kleding blijft aan, is een Reiki behandeling. Een helende en harmoniserende techniek m.b.v. handoplegging. Reiki ontvang je ook thuis op afstand!

Moment voor Massage helpt je de weg naar binnen gaan om weer een werkelijk contact te maken met wat er in je leeft. Daar vind je je bron, je zelfhelend vermogen. je leert weer meer naar jezelf te luisteren door jezelf meer te horen en voelen.
Weten waar je staat helpt je om weer verder te kunnen. Met je dag, met je werk, met je hobby’s en met de mensen in de wereld om je heen in het algemeen. Het kan van alles zijn waardoor een massage net datgene is wat je nodig hebt. Een massage kan je helpen jezelf even te resetten om in computertermen te spreken. Een massage geeft je ook even vrijaf, een kleine minivakantie. Een stukje coaching kan je helpen je leven meer in balans te gaan leven. Een aparte Reiki behandeling biedt dat en nog meer.

Een holistische massage of reiki sessie bij Moment voor Massage is dan ook voor veel van mijn klanten een terugkerende gebeurtenis. In het leven ontstaan iedere keer nieuwe uitdagingen. Hoe fijn is het om dan in gesprek met je lijf te voelen wat voor jou de juiste weg is. Moment voor Massage brengt je fysiek, energetisch, emotioneel en mentaal weer helemaal thuis bij jezelf. Je kunt er voor kiezen een voordelig pakket in de vorm van een strippenkaart af te nemen. Want een massage, hoe helend ook, is maar een momentopname. Onderhoud en herhaling is wat nodig is jouw balans te houder

Ontdek wat ademwerk met je doet. Bij Moment voor Massage boek je ook een ademsessie. Ademwerk is een veilig en zacht proces dat voor elk persoon uniek is. Ook wel bekend als rebirthing, transformational breathing, breathwork. Een gemiddelde sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Gedurende de sessie word je begeleid in een ritmische verbonden ademhaling, waarbij de in- en uitademing zonder pauze aan elkaar worden verbonden.

Heerlijk thuiskomen in jezelf. Laat je raken en voel de verbinding tussen lichaam, geest en spirit. Vind je basis terug

Foto's

De praktijk van Moment voor Massage

Moment voor Massage in het kort

Soort(en) massage

4-handen massage
Blije Mama Massage
Chronische pijn massage
Cursus
Deep Tissue
Duo massage
Fonoforese
Gezichtsmassage
Handmassage
Haptonomische massage
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Holos massagetherapie
HSP-massage
Integrale holistische massage
Japanse Gezichtsmassage
Lage rugpijn massage
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Postnatale massage
Stemvorkenbehandeling
Tantra (professioneel)
Tibetaanse Massage
Triggerpoint Reset Methode
Vlindermassage
Voetmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Moment voor Massage

Moment voor Massage

Moment voor Massage


De Klomp 120-102 7511 DJ Enschede
06 22100356 Klik om te bellen