Meer Natuurlijk


Ossenblok 5 4823 JG Breda
0646742383 Klik om te bellen

Over Meer Natuurlijk

Je bent van harte welkom bij Meer Natuurlijk! Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Voetreflextherapie

Bij onze praktijk kun je terrecht voor diverse massages. De basis is voetreflexmassage. Daarnaast kunt u nog een klassieke massage boeken, klachtengerichte massage, zonnevlechtmassage, metamorfosemassage,een hotstone massage etc.

Bij een VoetreflexPlus-massage worden westerse en oosterse voetreflextechnieken gecombineerd. De focus ligt op het behandelen van de energiebanen van het lichaam. De voeten, benen en knieën worden gemasseerd. Door de reflexzones van de voeten te behandelen worden de bijbehorende organen, weefsels, klieren en systemen gestimuleerd en weer in evenwicht gebracht. 

Wil jij alleen even tot rust komen? Laat je verwennen met een professionele VoetreflexPlus-of een andere massage bij Meer Natuurlijk. 

Als natuurgeneeskundige werk ik met u samen aan een betere gezondheid. Waar gezondheid toeneemt, verminderen of verdwijnen klachten. Je zit lekkerder in het vel. Mijn passie ligt in dat ik een ander graag echt wil helpen. Jezelf gehoord voelen scheelt al zoveel! Dat heb ik zelf ook mogen ervaren en dat gevoel wil ik graag doorgeven.In de natuurgeneeskunde kijk je naar de gehele persoon en dus alle kleine facetten en niet alleen maar naar waar je last van hebt. Hier nemen we ruim de tijd voor.

Foto's

Meer Natuurlijk in het kort

Soort(en) massage

Aromatherapie
Bindweefselmassage
Chakra massage
Cupping
Hot Stone massage
Klassieke massage
Massage therapie
Metamorfose massage
Ontspanningsmassage
Oorkaars behandeling
Polariteitsmassage
Reflexzonetherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Meer Natuurlijk


Ossenblok 5 4823 JG Breda
0646742383 Klik om te bellen