McQueen sports


Plecht 20 5345 BT Oss
06 25608726 Klik om te bellen

Over McQueen sports

Op zoek naar de ultieme verlichting voor je hardwerkende spieren? Denk je aan een manier om te herstellen, ontspannen of gewoon even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Zoek niet verder! Gun jezelf de luxe van een gepersonaliseerde massage-ervaring, waarbij we niet alleen zorgen voor ontspanning, maar ook je welzijn een boost geven.

Stel je voor: een rustgevende ruimte waar de stress van je afglijdt zodra je binnenstapt. Zachte muziek, gedempt licht en een gevoel van totale rust. Hier begint je reis naar herstel en sereniteit met onze gespecialiseerde behandelingen.

Voor de actieve sporters bieden we een diepgaande **sportmassage**, perfect om die stijve spieren los te werken, de doorbloeding te verbeteren en herstel te versnellen. Of je nu een marathonloper bent of een wekelijkse jogger, onze deskundige handen helpen je om je lichamelijke doelen te bereiken zonder ongewenste pijn.

Is onthaasten meer jouw doel? Laat je dan meenemen op een ontspannende reis met onze **ontspanningsmassage**. Deze massage is een zachte aanraking die als balsem voor de ziel werkt en je helpt om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Voor diegenen onder ons met hardnekkige spierknopen en chronische pijn, is er **dry needling**. Deze innovatieve techniek richt zich op specifieke triggerpoints met uiterste precisie, waardoor spierspanning afneemt en mobiliteit toeneemt.

En spreken we over mobiliteit, dan spreken we over onze **mobilisatietechnieken**. Deze zijn perfect voor iedereen die zijn bewegingsbereik wil verbeteren of stijfheid wil bestrijden. Onze specialisten werken met zorgvuldig gekozen technieken die jou weer vrij en onbelemmerd laten bewegen.

Bij ons staat jouw welzijn voorop. Elk bezoek wordt een persoonlijke afstemming van de technieken om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Laat ons jouw pad naar ontspanning en herstel begeleiden met onze expertise in sportmassage, ontspanningsmassage, dry needling en mobilisatie. Boek vandaag nog en ervaar het zelf!