Masseurbrabant


Ds. van heusdenstraat 4 5081 VK Hilvarenbeek
06 - 29 59 62 66 Klik om te bellen

Over Masseurbrabant

Mijn naam is Jan van Gestel, geboren op 5 januari 1961. Samen met mijn vrouw Karin en onze kinderen Iris (26), Greg (24)en Britt (22)woon ik in Hilvarenbeek. Al vanaf jongs af aan ben ik graag actief bezig. Vooral met voetbal. Ik was als kind altijd bezig met bewegen.

Voetbalcarrière

Ik ben een voormalig Nederlands voetballer, een linksbenige verdediger en ik heb in de Eredivisie gespeeld voor Willem II en FC Twente. Helaas was ik langdurig geblesseerd en kwam bij Twente tot slechts acht competitiewedstrijden. Nadat Twente in 1984 dankzij een tweede plaats gepromoveerd was, werd ik verhuurd aan Helmond Sport. Mijn loopbaan als voetballer heb ik bij EVV Eindhoven beëindigd. Ik speelde daar vanaf 1986 tot en met 1990.

Opleiding

Na mijn voetbalcarrière heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd en heb als verzorger bij NAC- Breda,RBC Roosendaal, Jeugd opleiding Willem-2 en NEC Nijmegen gewerkt.

Omdat ik altijd bezig ben geweest met sport heb ik veel kennis opgebouwd over sport, over bewegen en over trainingen. Maar ik wilde meer en daarom heb ik me ook gespecialiseerd in voeding en voedingssupplementen.

Praktijk

Daarom ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Hilvarenbeek. U kunt bij mij terecht voor massage, blessurebehandeling, sporttapen en bandageren en advies.

Masseurbrabant in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Sportmassage
Stoelmassage

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

NGS

Onze locatie

Masseurbrabant


Ds. van heusdenstraat 4 5081 VK Hilvarenbeek
06 - 29 59 62 66 Klik om te bellen