Massagetherapie Pieters


Sportlaan 8 2806 HC Gouda
0651360424 Klik om te bellen

Over Massagetherapie Pieters

MASSAGETHERAPIE PIETERS: WAT JE LICHAAM NODIG HEEFT

Pijnlijke schouders, last van je rug, hielspoor of aanhoudende hoofdpijn: veelvoorkomende pijnklachten waar een fysiotherapeut niet altijd een antwoord op heeft. Als massagetherapeut heb ik een andere benadering. Ik ga uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Met massagetherapie help ik dat vermogen te vergroten door aandacht te geven aan de wervelkolom, het bindweefsel en de spieren.

Met een unieke combinatie van huid- en massagetechnieken en sportmanipulatie bied ik een complete behandeling en geef ik je lichaam precies wat het nodig heeft om te herstellen. Train je voor een sportprestatie, of wil je ultiem ontspannen? Ook dan help ik je graag. En zorg je graag goed voor jezelf, maak dan massage een structureel onderdeel van je gezonde leefstijl.

Behandelingen

  • Massagetherapie
    Therapeutische massage en sportmanipulatie bij pijnklachtenen blessures
  • Sportmassage
    Fitte, soepele spieren en optimaal herstel voor sporters en niet-sporters
  • Ontspanningsmassage
    Of je nu last hebt van stress of gewoon toe bent aan een moment voor jezelf en innerlijke rust: een ontspannende massage is altijd een goed idee.

Massagetherapie Pieters onderscheidt zich van andere massagepraktijken door de unieke en zeer complete behandelwijze. Neem gerust contact met mij op en ik leg het je graag uit. Of maak nu een afspraak via mijn website. Hier boek je heel eenvoudig online je massage bij mij, op een datum en tijdstip naar keuze. Vind je het prettiger om persoonlijk een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook; neem dan contact met me op.

Wat je lichaam nodig heeft

Foto's

Logo

Massagetherapie Pieters in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Massage therapie
Mobilisaties
Ontspanningsmassage
Sportmanipulatie (chiroTherapie)
Sportmassage
Sporttherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Certificeringen

Sportmasseur

Onze locatie

Massagetherapie Pieters


Sportlaan 8 2806 HC Gouda
0651360424 Klik om te bellen