Massagetherapie Pieters


Sportlaan 8 2806 HC Gouda
0651360424 Klik om te bellen

Over Massagetherapie Pieters

Martijn helpt jou met de aanpak van jouw pijnklachten. Ik ben deskundig, betrokken en geïnteresseerd. Vanuit een eigen holistische behandelvisie ondersteun ik het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Als massagetherapeut help ik jou bij de aanpak van de pijnklachten. Eerst bespreken we jouw pijnklachten en achterhalen we waar jouw pijnklachten vandaan komen.

De meeste mensen vinden het fijn om hun verhaal nu eens te vertellen aan iemand die goed luistert. Iemand die doorvraagt, verbanden legt en helderheid schept in jouw verhaal. En daarbij niet alleen de pijnklacht, maar ook jou als persoon ten volste probeert te begrijpen.

Ik vat je verhaal samen, laat zien wat mogelijke oorzaken zijn en leg uit hoe ik denk dat ik je kan helpen.

  • De oorzaak van jouw klacht bevindt zich 9 van de 10 keer niet op de plek van de pijn!

Behandeling
Na het intakegesprek, het uitvoeren van enkele testen en overleg met elkaar, starten we met de behandeling vanuit mijn behandelvisie. De behandeling bestaat uit verschillende huid- en massagetechnieken langs de wervelkolom en het bewegen en strekken van spieren en gewrichten.

Meestal sluit ik een behandeling af met het bewegen van de nek en het hoofd. Ook doen we de testen opnieuw zodat je kunt ervaren of er al sprake is van verbetering.

Ontspanningsmassage
Even een moment geheel voor jezelf! In een prettige ruimte met ontspannende muziek en een heerlijke massage waar je heerlijk bij weg kunt dromen.

In overleg masseer ik het hele lichaam of beperk mij tot bijvoorbeeld de nek, schouders en rug. Net waar jij behoefte aan hebt. Als je wilt, sluit ik de massage af met een hoofd- en gezichtsmassage voor nog meer ontspanning.

Sportmassage
Sportmassage is een stevige massage voor het gehele lichaam of deelgebieden zoals de nek schouder, rug.

Heb je een sportprestatie geleverd? Dan helpt een herstelbevorderende sportmassage het vocht en afvalstoffen uit je spieren te krijgen. Zo herstellen je spieren, vermoeidheid en eventuele blessures sneller.

Niet-sporters
Ook als niet-sporter heb je profijt van een sportmassage! Werkt u veel met de computer en heeft u last van pijnlijke nek- en schouderspieren? Dan is een sportmassage van nek, schouder en rug iets voor jou!

Met verschillende massagetechnieken op sportmassage intensiteit pas ik mij aan op uw lichaam en geef ik extra aandacht aan uw pijnklachten. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van stijve spieren en makkelijker kunt bewegen.

Foto's

Massagetherapie Pieters in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Sporttherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Massagetherapie Pieters


Sportlaan 8 2806 HC Gouda
0651360424 Klik om te bellen