Massagesalon Lucie


Geffenstraat 2 6844 HA Arnhem
06 45043334 Klik om te bellen

Over Massagesalon Lucie

We leven allemaal in een drukke tijd waarin veel van ons wordt gevraagd en vaak vergeten we hoe belangrijk onze gezondheid is. Onze gezondheid is niet alleen lichamelijk; geest en lichaam lopen namelijk altijd samen hand in hand en als ze niet in balans zijn kunnen er ook ziekten ontstaan. Een ontspannende massage kan je helpen om ziektes te voorkomen, je weerstand op te bouwen, je spanning in je lichaam kwijt te raken, je hoofd leeg te maken en weer balans tussen lichaam en geest te brengen.

Mijn naam is Lucie. Ik ben opgegroeid in een erg sportieve familie waar mijn interesse in sport werd gewekt. Door het vele intense trainen voor competities, gepaard met het krijgen van te weinig rust en hersteltijd ben ik mijn grenzen voorbij gegaan, met blessures tot gevolg. Ik besefte me dat het tijd was om mijn levenswijze en gedachtegang te veranderen. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om niet alleen goed voor mijn lichaam te zorgen maar iets wat nog belangrijker is, namelijk het goed zorgen voor de juiste balans tussen lichaam en geest.

Daartoe heb ik enkele jaren geleden besloten om me te verdiepen in massage en welzijn, en heb de opleiding tot wellness masseuse afgerond. Daarnaast ben ik mij gaan richten op een variëteit aan massagetechnieken, zoals bijvoorbeeld de Hawaïaanse Lomi Lomi massage en de Indiase ayurverdische massage. Tevens ben ik momenteel nog bezig met de opleiding tot holistisch therapeut om de balans tussen lichaam en geest nog beter in kaart te kunnen brengen en dit toe te kunnen passen in mijn praktijk.

Laat jezelf ontspannen en je geest en lichaam in balans komen

Foto's

Massagesalon Lucie in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Hot Stone massage
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage
Reiki
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massagesalon Lucie


Geffenstraat 2 6844 HA Arnhem
06 45043334 Klik om te bellen