Massagesalon Den Bosch


Braspenninglaan 82 5237 NR 's-Hertogenbosch
06 87526016 Klik om te bellen

Over Massagesalon Den Bosch

Massagesalon Den Bosch

Ben jij toe aan een momentje voor jezelf? Dan nodig ik je graag uit voor een ontspanningsmassage. De maatschappij wordt steeds stressvoller/gehaaster, waardoor je onvoldoende tijd neemt voor jezelf. Je energie ebt weg en hebt geen rust in je hoofd/lichaam. Ik help je hier graag bij, waar ik enigszins van invloed kan zijn.

Welke ontspannende massages ik aanbied en een korte uitleg daarvan, vind je op de website www.massagesalon-den-bosch.nl. Hier vind je o.a. de intuïtieve Ontspanningsmassage van de voor- en achterkant. Hierbij masseer ik vanuit mijn hart/mijn gevoel, stem me af op jou en voel wat nodig is. Uiteraard vraag ik voor aanvang van de massage of er iets is dat je sowieso uit wilt sluiten en probeer ik een sfeer te creëren die voor jou prettig en vertrouwd aanvoelt. De massage (met verwarmde olie) vindt plaats op de blote huid en de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn bedekt met een handdoek. Je kunt hier terecht voor een ontspanningsmassage van 45/60/75 minuten. Een regelmatige ontspanningsmassage kan ervoor zorgen dat je je in het geheel wat fitter en relaxter voelt.

Mijn naam is Ramona, geboren in 1980 en ben opgegroeid in Noord Holland. Inmiddels woon ik met mijn gezin in het mooie gezellige Brabant. Ik besteed veel aandacht aan persoonlijke verzorging en ontspanning. Vanuit dat oogpunt is mijn interesse in ontspanningsmassage ontstaan en besloot ik om diverse opleidingen te gaan volgen. Mijn persoonlijke en sfeervolle massage praktijk aan huis bevindt zich in de wijk Maaspoort. Ik werk op afspraak.

Graag tot ziens in Massagesalon Den Bosch.

Massagesalon Den Bosch in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Indiase hoofdmassage
Intuitieve massage
Kruidenstempel massage
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massagesalon Den Bosch


Braspenninglaan 82 5237 NR 's-Hertogenbosch
06 87526016 Klik om te bellen