Massagepraktijk ZENZ


Schuine Hondsbosschelaan 25 1851 HN Heiloo
0625248783 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk ZENZ

In een idyllische tuinhuis in Heiloo (www.massagepraktijkzenz.nl) kun je terecht voor een heerlijk rustgevende ontspanningsmassage, een stevige klassieke massage of een uiterst ontspannen Ayurvedische massage met zelfgemaakte kruidenolie. Ik werk uitsluitend met natuurlijke oliën van 100% natuurlijke oorsprong. De ruimte is heerlijk warm en helemaal nieuw ingericht. De perfecte plek om alle hectiek van alledag achter je te laten en je weer helemaal op te laden.

Massage van ons lichaam helpt enorm bij het tot rust laten komen van het zenuwstelsel en het kan aanzienlijk pijn verminderen. De spanningen die we opbouwen slaan zich op in ons lichaam of komen op andere manieren tot uiting, zoals bijvoorbeeld stijfheid, hoofdpijn of darmklachten, slapeloosheid, piekeren en vermoeidheid. Een massage kan goed helpen bij verlichting van pijn of spanning in het lichaam en de geest. Bij regelmatige herhaling kunnen de symptomen zelfs helemaal verdwijnen.

Mijn naam is Martine Ursem en ik ben sinds begin 2020 trotse eigenaar van deze praktijk. Ik heb ontelbaar veel massages ondergaan en ervaren wat hierbij van belang is. Mijn hooggevoeligheid en mijn ervaringen helpen mij om met veel aandacht en gevoel te masseren. Ik ben dankbaar dat ik nu zelf massagebehandelingen mag geven aan anderen, waarbij ik hoop dat zij net als ik mogen ervaren wat een goede massage in lichaam en geest teweeg kan brengen.

Er zijn nu ook kadobonnen verkrijgbaar, ter waarde van een bedrag naar keuze, vanaf vijftien euro. De kadobonnen zijn met aandacht ontworpen en stijlvol en mooi verpakt zodat het écht een leuk kado is om te geven! 

Massagepraktijk ZENZ in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda
Ayurvedische massages
Energetische massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massagepraktijk ZENZ


Schuine Hondsbosschelaan 25 1851 HN Heiloo
0625248783 Klik om te bellen