Massagepraktijk Veenendaal


Smetanadreef 29 3906 CV Veenendaal
06 44114902 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Veenendaal

Chronische klachten, aan schouder, nek of rug of last van fibroyialgie, burnout? Ik ben Triggerpoint Reset therapeut. Wilt u af van uw chronische pijn en weer volop alles kunnen doen in uw leven? Zoals spullen uit de boven keukenkastjes pakken, uw (klein)kind kunnen optillen, sporten, volop uw werk kunnen doen, neem dan contact met mij op voor een gratis intake gesprek. Dan kan het zijn dat u binnenkort weer pijnvrij door het leven gaat.

Ik werk met de Triggerpoint reset methode, dit is een mind-body traject. Hierbij maak ik geen gebruik van harde technieken of dryneedling. Het is een zachte manier om de triggerpoint te resetten. ik werk met Triggerpoint Reset Methode met langere afspraken, zodat ik uitgebreid de tijd heb om de triggerpoint te resetten waardoor het lichaam meteen kan ontspannen en pijnklachten verdwijnen. Er wordt gewerkt met 2 afspraken van 2 uur en 1 afspraak van een hele dag. Het hele traject duurt ongeveer 6 tot 8 weken. 

Het traject is helaas niet geschikt voor iedereen. Het is niet geschikt voor mensen die niet echt van hun klachten afwillen, die niet bereid zijn om er echt voor te gaan of die een overmaat aan alcohol of medicijnen gebruiken.

Massagepraktijk Veenendaal in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Manuele Lymfedrainaige massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpoint Reset Methode
Triggerpointtherapie
Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massagepraktijk Veenendaal


Smetanadreef 29 3906 CV Veenendaal
06 44114902 Klik om te bellen