Massagepraktijk Susan Peters


Zum Wyler Meer 74 4755 59 Zyfflich
0613312965 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Susan Peters

Praktijk voor ontspanningsmassage, sportmassage, behandeling van rug, schouders en nekklachten, hoofdpijn- en andere stress/spannings gerelateerde klachten, shiatsu, ayurvedische massage, triggerpoint en cupping therapie, bindweefselmassage, stoelmassage.

Welkom in mijn massagepraktijk. Ik ben werkzaam als gediplomeerd en gecertificeerd masseur. Mijn praktijk ligt in één van de mooiste (natuur)gebieden vlakbij Nijmegen, nét over de Duitse grens in het dorpje Zyfflich, op een steenworp afstand van Berg en Dal en Beek-Ubbergen, Groesbeek, de Ooij en Nijmegen. Een mooie plek om tot rust te komen. 

De massages die ik geef zijn gericht op bewustwording, ontspanning en herstel van energie en balans. Massage is een doeltreffende manier om zowel je psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen. Maar ook wanneer je specifieke klachten hebt kun je in mijn praktijk terecht. Mogelijk ben je op deze site terecht gekomen omdat je hebt gezocht op stress, chronische pijn, burn-out, slapeloosheid, spierpijn, spanningsklachten, hoofdpijn, vastzittende nek, schouders en rug. Deze klachten kunnen door middel van massage vaak effectief worden behandeld. Samen met jou kijk ik naar een passende massage of behandeling, rekening houdend met eventuele andere trajecten die je mogelijk al hebt (gehad). 

Ik gebruik in mijn massages en behandelingen een combinatie van zowel oosterse als westerse technieken. Bijvoorbeeld tiggerpoint, shiatsu of cupping therapie. Dit is mede afhankelijk van wat het lichaam nodig heeft. Daarbij vind ik het vanzelfsprekend om ook aandacht te hebben voor de oorzaak van je klachten en wat je zelf actief bij kunt dragen aan je eigen gezondheid.

Niet in de laatste plaats is een massage ook een mooi moment van aandacht, stilstaan en zorg voor jezelf. Waarin je kan luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Het is een goede manier om ‘even uit je hoofd’ te komen, weer met jezelf (en je lijf) in contact te komen en de dagelijkse beslommeringen van het vaak drukke en stressvolle bestaan even los te kunnen laten. Kortom, een kadootje aan jezelf.

Dag en tijdstip van massages kunnen in onderling overleg worden gepland. Massages kunnen zowel overdag als in de avond worden gegeven. in de weekenden is mijn praktijk gesloten maar ben ik wel bereikbaar voor het maken van afspraken. Zie mijn website voor meer info over mij en de verschillende massages die ik aanbied. Maak een afspraak via het contactformulier op de website of stuur een (whatsapp)berichtje naar 06-13312965. 

Hartelijke groet, Susan 

Foto's

Massagepraktijk susan Peters

Massagepraktijk Susan Peters in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Cranio-sacraal behandeling
Cupping
Deep Tissue
Dorn therapie en breuss massage
Hoofdpijnmassage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Massagepraktijk Susan Peters


Zum Wyler Meer 74 4755 59 Zyfflich
0613312965 Klik om te bellen