Massagepraktijk Olio


Rietzangerweg 20 1111 VL Diemen
06 19403741 Klik om te bellen

Savonds en in de weekenden open
Massages thuis mogelijk
Ontspanning,sport,bindweefsel,cupping,medical tape

Over Massagepraktijk Olio

Maak kennis met Amanda: jouw massageprofessional in Diemen en omgeving:
Welkom! Mijn naam is Amanda en ik woon zelf in Diemen nabij Amsterdam. Een nuchtere Hollandse dame die met beide benen op de grond staat! “Doe maar normaal dan doe je gek genoeg!”, roep ik altijd.

Na jaren gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening, heb ik in 2021 besloten om mijn hart te volgen en het roer volledig om te gooien. Heel cliché misschien, maar in mijn optiek is het essentieel om te doen waar je energie van krijgt en plezier in hebt. Voor mij is dat het geven van massages, zonder zweverigheid, maar met aandacht voor ontspanning van zowel lichaam als geest, zodat je weer in balans bent voor de dagelijkse hectiek.

Opleiding en ontwikkeling:
Masseur is een vrij beroep, iedereen mag zichzelf masseur noemen. Ik vind het belangrijk om goede kennis te hebben van het menselijk lichaam en daarom heb ik ook de cursus Medische Basiskennis Fysiologie, Anatomie en Pathologie gevolgd. Ik geloof dat het begrijpen van het menselijk lichaam essentieel is voor het leveren van massages die zowel ontspannend als gunstig voor de gezondheid zijn.

Ik kies er bewust voor om regelmatig cursussen en opleidingen te volgen om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn kennis te verdiepen. Hierdoor kan ik niet alleen ontspannende massages aanbieden, maar ook een beter inzicht krijgen in de specifieke behoeften van mijn klanten en eventuele aandachtspunten opmerken.

Waarom wachten? Neem contact op en ervaar het zelf! Gun jezelf een moment van ontspanning en welzijn. Ik kom graag bij jou thuis in Diemen of omgeving van Amsterdam. Of je nu specifieke klachten hebt of gewoon wilt genieten van een welverdiende ontspanningsmassage, neem contact op en ervaar de voordelen van een professionele massage in jouw eigen omgeving.

Tijd voor jezelf en ontspan

Massagepraktijk Olio in het kort

Soort(en) massage

Bamboe massage
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Cupping
Gezichtsmassage
Hoofdpijnmassage
Klassieke massage
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, cupping, bamboemassage, lage rugpijn massage, hoofdpijn massage, medical taping

Onze locatie

Massagepraktijk Olio


Rietzangerweg 20 1111 VL Diemen
06 19403741 Klik om te bellen