massagepraktijk Namasté


Dorpsstraat 43 9832 PC Den Horn
06-51974554 Klik om te bellen

Over massagepraktijk Namasté

Over mij

In mijn leven heb ik veel geleerd van verscheidene leermeersters. Mijn eigen lijf bleek daarvan wel de grootste. Het had zoveel te vertellen. Het heeft echter wel even geduurd voordat ik de boodschap wist te ontcijferen. Pijn was namelijk de taal van mijn lichaam. Met name bekkenpijn en migrainepijn. Ik zag de pijn niet als een vriend, een goed bedoelende boodschapper, maar als een vijand. Ik richtte mijn aandacht op het vermijden en bestrijden ervan. Pas toen ik me bewust werd van de taal van mijn lijf en de tijd nam om te luisteren naar wat het me duidelijk wilde maken, verdween de pijn. Bracht het me van klacht naar kracht.

Nu wil ik mijn ervaringen en mijn kennis en kunde graag inzetten om je te helpen weer terug in jouw kracht te komen. 

 

Massagetherapie

Als kind had ik vaak verstuikte enkels. Door volleybal liep ik gescheurde enkelbanden op. Er was beenlengteverschil geconstateerd en tijdens de zwangerschappen ontstond bekkeninstabiliteit. Met pijn en immobiliteit tot gevolg.

Nu weet ik dat er – fysiek gezien – sprake was van hypermobiliteit. De banden rond de gewrichten geven dan verminderd steun. Holistisch gezien speelden beperkende overtuigingen een belangrijke rol. Ik kon letterlijk en figuurlijk niet meer vooruit. 


Over migrainepijn kan ik ook uit eigen ervaring meepraten. Alles bij elkaar heb ik wel een paar jaar van mijn leven doorgebracht in een donkere kamer, afgezonderd en in pijn.

 Migraine

Het was een zeer beperkende en bepalende factor in mijn leven. Altijd zocht ik de oplossing buiten mezelf. In medicatie en allerlei therapieën. De omslag kwam toen ik niet langer mijn aandacht op het vermijden en bestrijden van de pijn richtte maar me bewust werd van de oorsprong van de pijn.

Pijn ontstaat namelijk in het brein. Ik zag in hoe mijn pijnpatroon was ontstaan en ontdekte dat de kracht die in mij huisde, alles was wat ik nodig had om het pijnpatroon te doorbreken. Ook jij kunt je eigen heler zijn!

?In het boek Migraine - verborgen kopzorgen vertel ik mijn verhaal en nodig ik jou meteen uit stappen te zetten op weg naar jouw heling.


 
Wat je niet breekt maakt je sterker. Mijn pijnlijke ervaringen, die ik destijds had willen missen als kiespijn, hebben mij uiteindelijk winst opgeleverd. Aan kennis, inzichten en gezondheid. Mijn winst deel ik graag met je. Om je pijn te besparen. Kijk gerust even verder op mijn site naar mijn aanbod. Kun je mijn hulp gebruiken? Neem dan contact met me op, ik denk met liefde met je mee.

massagepraktijk Namasté in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Dornmethode
Shiatsu
Stoelmassage
Voetreflexmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

massagepraktijk Namasté


Dorpsstraat 43 9832 PC Den Horn
06-51974554 Klik om te bellen