Massagepraktijk Lin et l'autre


Visweg 59c 1906 CP Limmen
06-44862869 Klik om te bellen

Oosterse en Westerse technieken gecombineerd
Klachtgerichte aanpak
De behandeling is per persoon verschillend

Over Massagepraktijk Lin et l'autre

Bij Lin et l'autre kun je terecht voor onder andere sportmassage, Shiatsu therapie, triggerpoint therapie of een ontspanningsmassage.

Een sportmassage is bedoeld voor mensen die hun spieren soepel willen houden na het beoefenen van sport. Als je veel sport of naar een sportieve uitdaging toetraint, is het verstandig om je lichaam regelmatig te laten masseren. Zo houd je de spieren soepel en kom je eventueel insluipende blessures eerder op het spoor. De massage maakt je meer bewust van je lijf en de zwakke plekken die er eventueel zijn. Zodoende kun je gerichter trainen en voel je pijntjes eerder opkomen. De massage bevordert de bloeddoorstroming in de spieren en voert afvalstoffen sneller weg, waardoor je spieren zich sneller herstellen.

Klachten en kwaaltjes die maar niet overgaan? Zit er spanning in je lijf of in je hoofd? Wellicht is een Shiatubehandeling iets voor jou!

Wat is Shiatsu?
Bij een Shiatsubehandeling masseer ik jouw energiebanen (meridianen) waardoor de energie (qi) vrij en gelijkmatig door je lichaam gaat stromen. Hierdoor worden blokkades opgeheven en krijg je weer een optimale balans. Deze blokkades kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

Wat voor soort klachten?
Shiatsu is effectief bij veel verschillende soorten klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, spierpijn, migraine, diarree of constipatie, overgangsklachten, vermoeidheid, luchtwegproblemen, etc. Ik kan niet altijd de klachten volledig oplossen, maar wel verlichten en draaglijker maken.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Ik leun met mijn eigen lichaam op jouw meridanen. Ik zet daarbij vooral druk met de handpalm, duim of vingers en soms met mijn ellebogen of knieën. De druk wordt altijd geleidelijk gegeven. Het is dus geen pijnlijke massage, hoewel sommige plekken best gevoelig kunnen zijn. Door de druk langzaam op te voeren, kun je steeds diepere druk verdragen. Naast drukpunten, maak ik ook gebruik van strekkingstechnieken, bijvoorbeeld het rekken en strekken van de armen, benen of het hoofd.
Om specifieke klachten te verhelpen of verlichten maak ik soms gebruik van extra ondersteunende technieken zoals Japanse acupunctuur, moxa en cupping.

Massagepraktijk Lin et l'autre in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massagepraktijk Lin et l'autre


Visweg 59c 1906 CP Limmen
06-44862869 Klik om te bellen