Massagepraktijk Homminga


Blekerstraat 17 9718 EA Groningen
06 36391571 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Homminga

Vanuit een passie voor vermoeide, zieke en gebroken mensen ben ik begonnen als masseur. Als gediplomeerd fysiotherapeut heb ik goede kennis in huis om u gericht te kunnen behandelen.

Vanuit zowel persoonlijke ervaring als werkervaring ben ik tot de ontdekking gekomen dat innerlijke rust en ontspanning de hoogste prioriteit mag zijn voor iedereen. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor mensen die pijn en/of spanning ervaren.

Ik heb ervaren, in mijn werk als fysiotherapeut, dat veel mensen te maken hebben met gespannen spieren. De pijn die hier een gevolg van is kan soms al zo lang aanwezig zijn dat het als ‘gewoon’ gezien wordt. Ook wordt de pijn vaak niet herkend als komende vanuit gespannen spieren.

Ik geloof in herstel!
Laat mij u verrassen met nieuwe inzichten en het masseren van de juiste spieren zodat u beetje bij beetje opknapt. Ook op hogere leeftijd.

Waarom zie ik goede resultaten? Omdat ik niet alleen kijk op lichamelijk vlak, maar ook op psycho-sociaal vlak, waar in de meeste gevallen de spanning vandaan komt.

De eerste behandeling heeft een intake van 15 minuten. Deze intake is gratis en heeft als doel om even kennis te maken en geeft mij een basis waarop ik ga handelen.

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust.
Foto's

Massagepraktijk Homminga in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie
Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

Man

Artikelen

Je hart is de bron van je leven

Je hart is de bron van je leven. Je hart pompt namelijk het bloed door je hele lichaam. En bloed betekent leven. Bloed brengt namelijk voedingsstoffen en neemt afvalstoffen weer mee. Je kan het vergel...

5 Oorzaken van Stress

Stress geeft spierspanning, en spierspanning is oorzaak nummer één van pijnklachten in ons lichaam. Willen we van onze pijn(tjes) af, dan is het slim om te zoeken naar de oorzaak.Waarom...

Wat kun je doen aan rugpijn?

Veel mensen in Nederland hebben last van hun rug. Je bent niet de enige. De pijn bevindt zich meestal onderin de rug en kan je enorm beperken in je dagelijks leven.Je bent zat van de pijn want het de...

Onze locatie

Massagepraktijk Homminga


Blekerstraat 17 9718 EA Groningen
06 36391571 Klik om te bellen