Massagepraktijk Gewoon Doen !


Van Almondestraat 15c 3814 RV Amersfoort
0627333565 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Gewoon Doen !

Welkom bij Massagepraktijk Gewoon Doen!

In mijn praktijk voor (kinder)massage & therapie behandel ik kinderen en (jong)volwassenen met allerlei uiteenlopende klachten op lichamelijk en/of geestelijk gebied.

Door middel van diverse technieken te combineren kan kindermassage een uitkomst zijn voor kinderen met stress, adhd, hsp (hooggevoeligheid), pesten, examenvrees, groeppijn en/of bijvoorbeeld slaapproblemen. Een ouder/voogd van het kind dient aanwezig te zijn bij de massage van het minderjarige kind.

Ook mensen met grote veranderingen in hun leven zoals bijv. een echtscheiding, verandering van werk, zwangerschap of verhuizing kan ik helpen door een metamorfose massage in te zetten. Tevens is deze massage laagdrempeling (u kunt gewoon uw kleding aanhouden). Ook geschikt voor terminaal zieken, ter ondersteuning van afslanken en mensen met adhd, spasmen, autisme als vorm van communicatie.

Verder kunt u voor diverse klachtgerichte massages terecht. Denkt u hierbij aan hoofdpijn, rug-, nek-, schouderklachten maar ook afslankmassage e.d.

Wellness- en Ontspanningsmassges, Hotstone massage, Aromatherapie, Bachbloesem remedies, Holistisch Energetische Massage en Klassieke massage behoren ook tot de mogelijkheden. Ideaal om zelf ook even te relaxen terwijl bijvoorbeeld uw kind onder behandeling is. Dit bevordert en ondersteunt tevens het process bij uw kind.

Ga de uitdaging vandaag nog aan en wees welkom!

Erika

Massagepraktijk Gewoon Doen ! in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Zweedse massage

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja