massagepraktijk Gerda Oosthuizen


Oud Lochemseweg 51 7384 DG Wilp gld
06 24407644 Klik om te bellen

Over massagepraktijk Gerda Oosthuizen

Voelen jouw benen ook zo zwaar en vermoeid aan het einde van de dag? Om nog maar niet te spreken van het onrustige gekriebel en soms zelfs kramp in een of in beide benen.

Je weet dat het komt omdat je spataderen hebt. Je hebt als eens overwogen om ze weg te laten halen. Dan ben je in ieder geval even van je klachten af. Maar zoals je wellicht ook al bij anderen hebt gezien is dit nooit afdoende. Spataderen en de bijbehorende klachten komen altijd weer terug.

Dat weet ik vanuit mijn achtergrond als röntgenlaborant en massagetherapeut, maar vooral ook als ervaringsdeskundige. Daarom heb ik mij speciaal toegelegd op het behandelen van klachten die veroorzaakt worden door spataderen.

Door beenmassages zorg ik dat de doorbloeding weer goed op gang komt. Daarnaast geeft ik jou concrete tips en effectieve oefeningen toegespitst op jouw specifieke situatie. De spataderen gaan er niet mee weg, maar door het zelfherstellend vermogen van je lijf te stimuleren, zullen veel van je klachten sterk verminderen en vaak geheel verdwijnen. En zeker niet onbelangrijk: er zullen ook minder snel nieuwe spataderen ontstaan!

Spatadertherapie is zorgen voor je benen en ont-spannen tegelijk

Foto's

Spatadertherapie

massagepraktijk Gerda Oosthuizen in het kort

Soort(en) massage

Holos massagetherapie
Massage therapie

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Holos massagetherapeut en spatadertherapeut

Team

Onze locatie

massagepraktijk Gerda Oosthuizen


Oud Lochemseweg 51 7384 DG Wilp gld
06 24407644 Klik om te bellen