Massagepraktijk Ganesha


Postweg 38 6523 LC Nijmegen
0646457128 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Ganesha

Mijn massages zijn vooral gebaseerd op westerse technieken, wanneer nodig vul ik aan met oosterse massagetechnieken. Mijn massages zijn zeer geschikt voor mensen met sportblessures, stress, hoofdpijn problemen, maar ook zeker voor de algemene ontspanning. Zoals de een naar de sauna gaat zo neemt de ander een keer een lekkere massage. Je bent daarvoor welkom in mijn praktijk op de Postweg 38, te Nijmegen.

De technieken die ik het meest toepas zijn:

*ontspanningsmassage

*sportmassage

*trigger point-massage

*schouder- en nekmassage

*stoelmassage ( ook op locatie )

Ik bied u verschillende massages die gerekend kunnen worden tot ontspanningsmassage. Ook heb ik voor de sporter technieken en massages die hem/haar kunnen voorbereiden op een prestatie of juist na de prestatie de spieren helpen bij het afvoeren van afvalstoffen.

Na een burn out opgelopen in de mode-industrie, heb ik me eens laten masseren en realiseerde me toen onmiddelijk dat ik dat ook wilde gaan doen. Mensen helpen om hun lichaam ontspannen te krijgen en daarmee ook hun geest. Daarom heb ik ook veel klanten die burn out zijn of burn out zijn geweest. Ook klanten die Long Covid hebben, zeggen baat te hebben bij mijn massages.

Ik ben ondertussen al 18 jaar actief in dit mooie vak. Mijn ervaring heeft er toe geleid dat ik heel snel de probleempunten kan vinden. Die ga ik echter niet meteen behandelen. Ik zorg eerst voor een betere doorbloeding en warmte voor ik het eigenlijke probleem aanpak. Dat zorgt voor prettiger massages met minder pijn. Maar soms kan het toch wel wat pijnlijk zijn, zeker bij trigger points. Maar samen met de klant zorg ik er voor dat het zo aangenaam mogelijk blijft.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Foto's

Massagepraktijk Ganesha in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Hot Stone massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Thaise Yogamassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massagepraktijk Ganesha


Postweg 38 6523 LC Nijmegen
0646457128 Klik om te bellen