Massagepraktijk Ernst


Plantageweg 6 3833 AZ Leusden
0615073417 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Ernst

Behoefte aan een sportmassage of ontspanning in Amersfoort & omgeving?

U bent van harte welkom bij Massagepraktijk Ernst  

We leiden een druk en stressvol leven en vergeten daardoor vaak te luisteren naar ons lichaam. En dat terwijl ons lichaam juist aan de basis moet staan van geluk en succes. Vastzittende spieren, pijn in het hoofd, in de nek of de rug: het zijn vervelende klachten die onrust veroorzaken. Luisteren naar uw lichaam betekent uw lichaam verzorgen. Voor deze verzorging bent u bij Massagepraktijk Ernst in goede handen. Heeft u wel eens aan massage gedacht? Een goede massage draagt immers bij aan een gezond lichaam en bovendien een gezonde geest.

Om een optimaal beroep te kunnen doen op het zelfgenezend vermogen van uw lichaam spreek ik, masseur Ernst Stikvoort uit Amersfoort, de diepere lagen van uw spieren aan. Of u nu behoefte heeft aan een hoofdpijn-, nek- of schoudermassage: u kunt voor al uw lichamelijke klachten bij Massagepraktijk Ernst terecht. Dankzij de gunstige ligging in Amersfoort & omgeving is een gezond lichaam dichterbij dan u denkt. Loop niet langer door met pijn en zet de eerste stap door u vrijblijvend te laten informeren over massage en alle bijbehorende voordelen.

Heeft u behoefte aan gezondheid en ontspanning, dan kiest u voor Massagepraktijk Ernst en bezoek mijn website www.massagepraktijkernst.nl.

Massagepraktijk Ernst in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Klachtgerichte massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massagepraktijk Ernst


Plantageweg 6 3833 AZ Leusden
0615073417 Klik om te bellen