Massagepraktijk Dongeradeel


Stationsweg 8 9101 HZ Dokkum
06-40835054 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Dongeradeel


Mijn naam is Tjikke van Brakel-van Sinderen. In 2013 ben ik gestart met Massagepraktijk Dongeradeel, een professionele praktijk in het hartje van Dokkum.


Als Manueel Praktizijn (een exclusief geregistreerd beroepstitel) ben ik gediplomeerd in; Shiatsu Ryoho, Segmentale Massage Therapie, Klassieke Massage en Voetreflexologie. Tevens ben ik een gediplomeerd Stoel Shiatsu Therapeut. Een uitleg over deze verschillende vormen van massage kunt u vinden verderop in mijn site onder het tabblad "Massage Stijlen".

 Mijn behandelingen zijn therapeutisch d.w.z klacht gericht. Vooral bij mensen met chronische pijnklachten, kan een therapeutische massage vaak een uitkomst bieden.

Als Register therapeut sta ik geregistreerd bij de N.V.S.T., de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten en bij de RBCZ (de overkoepelende organisatie van de beroepenvereniging).

 Massage kan worden toegepast op mensen van alle leeftijden en is effectief voor zeer uiteenlopende klachten. Massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam waardoor  uw lichaam in balans blijft, hierdoor heeft het ook een preventieve werking. 

Tevens werkt het zeer ontspannend, een weldaad voor lichaam en geest

Massagepraktijk Dongeradeel in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Deep Tissue
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Kindermassage
Klassieke massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massagepraktijk Dongeradeel


Stationsweg 8 9101 HZ Dokkum
06-40835054 Klik om te bellen