Massagepraktijk De Noordkop


Klaas Swaagweg 4 1768 AJ Barsingerhorn
06 10179323 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk De Noordkop

Massagepraktijk De Noordkop

Mijn massagepraktijk aan huis is gevestigd in het pittoreske Barsingerhorn. Als wellness- en sportmasseur kunt u bij mij terecht voor o.a. een ontspannings-/klassieke massage, sportmassage, cuppingmassage, fibromyalgiemassage, deep tissue massage en triggerpointmassage. Bij Massagepraktijk De Noordkop krijgt u een behandeling op maat, afgestemd op uw behoeften en wensen.

Wie ben ik

Ik ben Bart Veenstra. Ik heb sinds 2016 een massagepraktijk aan huis. Het begon als een hobby in de privésfeer. Ik kreeg de smaak te pakken en ik startte met mijn eerste opleiding. Een bevlogen docente heeft mij de fijne kneepjes van de Wellnessmassage (klassieke massage deel 1 & 2, hotstone massage, aromatherapie en hydromed massage) bijgebracht.

Daarna heb ik de opleiding Sportmassage gevolgd en certificaten behaald voor cuppingmassage, triggerpointmassage, aromatherapie, stoelmassage, Thaise massage, bamboemassage, gewrichtscorrecties, fascietherapie, manuele lymfedrainage, fibromyalgie massage en deep tissue massage.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (NGS).

Voor de behandeling spreek ik met u door wat uw wensen en verwachtingen zijn. In overleg maken we een keuze welke massagebehandeling op dat moment het beste bij u past. Als u twijfelt of u vanwege uw medische situatie of medicijngebruik gemasseerd mag worden neem dan eerst contact op met uw huisarts.

Foto's

Massagepraktijk De Noordkop in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Deep Tissue
Fibromassage®
Hoofdpijnmassage
Klachtgerichte massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie
Wellness massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Massagepraktijk De Noordkop


Klaas Swaagweg 4 1768 AJ Barsingerhorn
06 10179323 Klik om te bellen