Massagepraktijk CLAUDZ


Hoflaan 25A 5044 HA Tilburg
06 55533666 Klik om te bellen

Bij Massagepraktijk CLAUDZ draait alles om jou
Voordat we beginnen, luisteren we naar je klacht
Elke behandeling wordt op jouw situatie afgestemd

Over Massagepraktijk CLAUDZ

MASSAGETHERAPEUT
CLAUDIA VAN ETTEN
Een aantal jaar geleden ben ik tijdens een bezoek aan een massagetherapeut in aanraking gekomen met massagetherapie vanwege steeds terugkerende rugklachten. Deze benadering omvatte niet alleen het behandelen van symptomen, maar ook het grondig onderzoeken van de onderliggende oorzaken van mijn klachten. Een holistische benadering.

Tijdens de intakegesprekken voor mijn behandelingen kwamen niet alleen mijn fysieke klachten ter sprake, maar ook mijn persoonlijkheid en levensstijl. Dit proces was vaak confronterend, maar het opende mijn ogen voor mijn eigen gedrag en gewoontes. Zo ontdekte ik dat ik een gevoelig persoon ben die altijd klaarstaat om anderen te helpen, daar geen grenzen in kende, wat vaak ten kosten is gegaan koste van mijn eigen welzijn. Mijn pijnlijke rug.

De behandelingen met mijn massagetherapeut waren een combinatie van fysieke en emotionele heling. Door ons te richten op gebieden van spanning in mijn lichaam en de blokkades die tijdens de intakegesprekken waren naar voren waren gekomen, kon ik niet alleen fysieke pijnverlichting vinden, maar ook mentale rust ervaren. Door wel mijn grenzen te stellen als ik goed naar mijn lichaam luisterde.

In 2020 heb ik vanwege diverse redenen besloten om te stoppen met mijn fulltime kantoorbaan, ben ik de opleiding beroepsmasseur gaan volgen en als masseur aan huis gaan werken. Omdat klachtgerichte massages mij erg interesseerde en ik heel graag mensen wil helpen met diverse pijnklachten, heb ik een opleiding tot massagetherapeut gevolgd die ik in de zomer van 2023 succesvol heb afgerond waardoor ik me sindsdien massagetherapeut mag noemen. Ik leid met veel passie nu mijn eigen op een vaste locatie in Tilburg.

Mijn missie? Jou bevrijden van pijn, zodat je beter in je vel zit.