Massagepraktijk Aurelia


Parklaan 32 5953 BT Reuver
0623573632 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Aurelia

Hallo,

Ik ben Bianca en geef in mijn gezellig en sfeervolle praktijk aan huis intuitieve massages, ontspanningsmassages, reiki en magnetiseren. Voorafgaand aan de massage is er een moment van overleg wat u graag wilt ontvangen. Tijdens het masseren staat er een rustige muziek op de achtergrond en werk ik vanuit stilte. Hierdoor kunt u als klant zich heerlijk ontspannen en volop genieten van de massage die ik u geef.

Bij een intuitieve massage masseer ik met warme olie met enkele druppels etherische olie die door de klant wordt uitgezocht, evenals de ondersteunende muziek. Vooraf aan de massage bekijk ik de chakra's en vul energie aan waar nodig. Daarna volgt een korte meditatie om in ontspanning te komen. Vervolgens pas ik mijn massage, met vooral lange rustige strijkingen, aan op de chakra's die ondersteuning nodig hebben. In combinatie met de warme olie zorgt dit alles voor een diepgaande ontspanning die in de buurt komt van de droomfase.

Naast de intuitieve massage, geef ik ook ontspanningsmassages, een goede manier om volledig te ontspannen en om meer energie te krijgen. Het maakt je lichaam soepeler, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Deze massage is niet bedoelt voor therapeutische effecten.

Kom genieten van een heerlijke massage, ik ontmoet u graag in mijn gezellige en sfeervolle ruimte in Reuver.

lieve groet, Bianca Sniekers

Massagepraktijk Aurelia in het kort

Soort(en) massage

Intuitieve massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massagepraktijk Aurelia


Parklaan 32 5953 BT Reuver
0623573632 Klik om te bellen