Massage4you


Tubantengaarde 8 2408 TB Alphen aan den Rijn
0641164845 Klik om te bellen

Over Massage4you

  1. Steeds meer mensen ontdekken de weldaad van een goede massage. En dat is begrijpelijk. Juist in onze huidige maatschappij, met snelle veranderingen, hoge werkdruk en veel onzekerheden hebben we behoefte aan rust en tijd voor onszelf. De verschillende ontspanningsmassages die ik geef, bieden dit. Massage is werkelijk even tijd voor jezelf, diepe ontspanning, loslaten en rust in je hoofd.

De volgende massages kan ik bieden: Ontspanningsmassage, Massage bij Kanker, Kindermassage & Coaching, Hotstonemassage, Zwangerschapsmassage en Stoelmassage.

In 1998 heb ik mijn NGS sportmassagediploma behaald. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als zelfstandige, bij de athletiekvereniging en bij een sauna heb ik in 2007 mijn Pabo diploma behaald en heb ik in het (speciaal) onderwijs gewerkt als leerkracht en intern begeleider.

Vanaf 2018 ben ik daarnaast mijn massagepraktijk Massage4you gestart en heb mij gespecialiseerd in Massage bij Kanker en Kindermassage. 

Omdat ik heel veel voldoening haal uit mijn werk als masseur werk ik vanaf oktober 2020 volledig in mijn massagepraktijk. 

Ieder mens is uniek. Daardoor zijn mijn behandelingen ook elke keer anders. Volledig aangepast op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. 

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!

Carla van Wieringen

Massage4you

Massage4you in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Kindermassage
Klassieke massage
Massage bij kanker
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Voetmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage4you


Tubantengaarde 8 2408 TB Alphen aan den Rijn
0641164845 Klik om te bellen