Massage4hem


1 1 2992 DH Barendrecht
06 - 23264934 Klik om te bellen

Over Massage4hem

Bent u toe aan een ontspanningsmassage dan bent u bij mij op het juiste adres. Mijn massage heeft als doel u een ontspannen en uitgerust gevoel te geven. Uw lichaam wordt met een heerlijke olie gemasseerd.  U ligt eerst op de buik en de behandeling bestaat dan uit het masseren van de rug, schouders en nek, de benen en de billen. Daarna draait u zich om en zal ik de behandeling vervolgen met het masseren van de armen, benen, borst en de buik. Dus écht een full bodymassage!

Indien u klachten heeft zoals bijvoorbeeld rugpijn, vastzittende nek, schouders, spierpijn e.d., geef het dan aan, dan houd ik daar rekening mee. De behandeling duurt minimaal een uur en kost € 30,00. Uitbreiding naar negentig minuten is ook bespreekbaar, dan betaalt u € 40,00

Mijn massage is bedoeld voor jonge mannen tot ongeveer 55 jaar zonder overgewicht. Ik woon Barendrecht. Ik masseer alleen op werkdagen zowel overdag als in de avonduren. Een afspraak maken? Dat kan wanneer u belt naar 06 - 23264934. O ja, oproepen zonder nummerweergave zal ik niet beantwoorden.

Ik hoop u te ontmoeten op mijn massagetafel waarbij ik netheid en hygiëne zeer op prijs stel.

Massage4hem in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Massage4hem


1 1 2992 DH Barendrecht
06 - 23264934 Klik om te bellen