massage voor man door man


Kleine Beer -- 3067 ZW Rotterdam
0649818848 Klik om te bellen

Gelicenseerd Tantriki
Full body
Privé omgeving

Over massage voor man door man

Gun jezelf de Weldaad van massage…

Massage is voor mij het liefdevol en respectvol aanraken van het lichaam.

Een massage ondergaan is een aangename gebeurtenis waarbij de beleving, het voelen centraal staat. Mensen die niet genoeg worden aangeraakt, komen emotioneel tekort. We hebben het nodig aan te raken en aangeraakt te worden om ons veilig en tevreden te voelen, en te voelen dat anderen ons nodig hebben. Massage is een therapeutische manier van aanraken. Het is een uitstekende methode om de ontspannende, stimulerende en emotioneel bevredigende kracht van de aanraking in ons leven terug te brengen.

Masseren kan op veel manieren en je hele lichaam komt ervoor in aanmerking. Lichamelijk zorgt een massage voor het loskomen van verkrampte spieren, het afvoeren van afvalstoffen en de stimulans van de bloedsomloop waardoor je huid mooier en gezonder wordt. Geestelijk kan een massage zorgen voor vermindering van druk en stress, omdat je je meer bewust wordt van je lichaam.

Ik heb me met toewijding gespecialiseerd in Tantra. Mijn holistische benadering omarmt het lichaam als een geheel, zonder uitsluiting van delen. De certificering als masseur en Tantriki getuigt van mijn deskundigheid. Ik bied een veilige en open omgeving waarin mannen zichzelf kunnen zijn, vrij van oordeel.

Ontvang thuis op dinsdag en donderdag van 11 tot 20.00 uur (alleen heren)
Bel voor een afspraak 06-49818848 met nummerweergave. ---geen SMS

Neem tijd voor jezelf en durf te genieten

Foto's

massage voor man

massage voor man door man in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Tantra (professioneel)

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

massage voor man door man


Kleine Beer -- 3067 ZW Rotterdam
0649818848 Klik om te bellen