Massage Schagen


Roodborstjeslaan 8 1742 JJ Schagen
0224 214444 Klik om te bellen

Over Massage Schagen

Massagetherapie e/o andere massages

Massage werkt op vele niveaus, en het is de unieke manier waarop het de verschillende voordelen (psychisch en fysiek) combineert die passen bij de persoon die de massage ondergaat, en waardoor het een veelzijdige en effectieve massage methode wordt.

De massage kan ook als een aanvullende behandeling met andere therapieën zoals: Shiatsu therapie & Cranio Sacraal therapie, het herstelproces van lichaam en geest versnellen.

Spanningen en lichte blessures kunnen door massage herstellen, maar belangrijker is dat massage spanningen & blessures helpt voorkomen, doordat je een betere houding en bewustwording en ontspanning van Lichaam & Geest krijgt
.
Doordat je tijdens een massagesessie word uitgenodigd je bewust te worden van je gevoelens op het fysieke en op het emotionele en lichamelijke vlak, word je meer in het hier en nu gebracht, waardoor massage een helende en therapeutische werking kan hebben.

De zintuiglijke invoer in het centrale zenuwstelsel beïnvloedt de algehele spanning in het lichaam. Dit verklaart waarom niet fysieke stress (emotioneel) kan leiden tot fysieke symptomen, zoals spanningen / hoofdpijn / spijsverteringsproblemen / spierongemakken etc. etc.

Tijdens het masseren wordt het behandelde gebied warmer, neemt de bloeddoorstroming toe en kunnen spierspanning en pijnklachten afnemen, maar ook emotionele blokkades kunnen worden opgelost.

Met een rustgevende massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spieren worden soepel en het zorgt ervoor dat u zich lichamelijk een geestelijk weer fit voelt.
Bij de ontspanningsmassage behandeling worden heerlijke aromatische natuurzuivere olie gebruikt conform de Aromatherapie.

Diepe Weefselmassage

Dit is een techniek met een zeer rustig tempo en intensieve druk spanningen worden losgemaakt en u hierdoor zal genieten van een intense ontspanning door het gehele lichaam maar ook van de geest.

Het is fantastisch om eens intensief gemasseerd te worden en dit te ondergaan en is natuurlijk goed voor Lichaam & Geest !!

Kijk voor alle overige informatie op onze website.

Foto's

Oosterse geneeswijze

Massage Schagen in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Bindweefselmassage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage Schagen


Roodborstjeslaan 8 1742 JJ Schagen
0224 214444 Klik om te bellen