Massage & Reikipraktijk Rosita


Steur 310 3344 JJ Hendrik-Ido-Ambacht
0625400361 Klik om te bellen

Over Massage & Reikipraktijk Rosita

Een massage kan ontspannend zijn voor zowel je lichaam als je geest, maar het heeft nog meer gezondheidsvoordelen:

1. Een massage zorgt ervoor dat spieren worden los gemaakt, het verzacht pijnlijke spieren en helpt de spieren te ontspannen. Na een massage voelt je lichaam letterlijk losser en soepeler.

2. Een massage activeert de bloedsomloop. Een massage zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden, waardoor er meer bloed gaat stromen.

3. Tijdens een massage wordt niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

4. Na een massage val je sneller in slaap en zal je dieper slapen. Tijdens massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt.

5. Een massage zorgt ervoor dat je mentaal tot rust komt. Hierdoor word je concentratie na een massage beter. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukke, chaotische tijden.

6. Een massage maakt je gelukkiger! Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.

Massage & Reikipraktijk Rosita in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Cupping
Holistic-Pulsing
Klankschaalmassage
Ontspanningsmassage
Reiki
Stoelmassage
Warm waterkussen massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massage & Reikipraktijk Rosita


Steur 310 3344 JJ Hendrik-Ido-Ambacht
0625400361 Klik om te bellen