Massage On Wheels Nijmegen


Sneeuwbalstraat 19 6543 TN Nijmegen
06 33501905 Klik om te bellen

Over Massage On Wheels Nijmegen

Voor een persoonlijk afgestemde massage aan huis in Nijmegen, kies je voor Massage On Wheels. Hét duurzame en mobiele massagebedrijf speciaal voor vrouwen. Ik verzorg complete massages aan huis waarbij ik op de fiets kom met mijn fietskar om alles in te vervoeren. Super uniek én milieuvriendelijk! Heb je weinig tijd, ben je zelf minder mobiel of wil je gewoon ontspannen in eigen huis? Boek dan gemakkelijk online een massage in de agenda!

HOE HET BEGON

In 2011 ben ik afgestudeerd als Shiatsutherapeut. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met massages geven vanuit mijn eigen appartement. Ik vond masseren zo interessant dat ik vele cursussen en opleidingen heb gedaan om mijn kennis uit te breiden.

Vanuit verschillende werelddelen heb ik geleerd hoe je een menselijk lichaam kunt benaderen. Ieder continent heeft haar eigen prachtige visie op ziekte en gezondheid. En uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde uit. En dat is dat ons lichaam tot meer instaat is dan wij met ons hoofd kunnen bevatten. We zijn energetische wezens met een lichamelijke ervaring. Wanneer we ons lichaam benaderen vanuit perfectie en wijsheid kan er heling plaatsvinden.

Sinds 2019 ben ik mijn eigen massagebedrijf aan huis begonnen. Omdat ik een echt buitenmens ben en niet hele dagen binnen wil werken, was dit voor mij een mooie combinatie.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Bij Massage On Wheels kan je terecht voor een kundige en aandachtsvolle massage. De massage wordt altijd afgestemd op wat jij nodig hebt. Vooraf kan je aangeven wat jouw behoefte en wens is. Daarna nemen mijn handen het over. Van te voren weet ik meestal niet wat er gaat gebeuren. Ik werk namelijk intuitief. Ik vertrouw erop dat datgene gebeurd wat er mag gebeuren. De massage kan stevig zijn of een combinatie van stevig en zacht, maar dat je ervan ontspant dat is zeker!

Binnenkort (2023) ga ik werken met trajecten. Dit is een serie massages uitgevoerd binnen 3 maanden, die jouw gaan helpen om van je klachten af te komen. Mijn aandachtspunt ligt bij emotionele en mentale klachten die zorgen voor lichamelijke ongemakken. Heb jij hier interesse voor? Hou mijn website in de gaten of boek een massage om kennis te kunnen maken met elkaar.

Je bent van harte welkom!

Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen

Foto's

Massage On Wheels Nijmegen

Massage On Wheels Nijmegen in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Deep Tissue
Energetische massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Holistische massage
Intuitieve massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Magnesium massage
Massage therapie
Mobilisaties
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Thaise Yogamassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage On Wheels Nijmegen


Sneeuwbalstraat 19 6543 TN Nijmegen
06 33501905 Klik om te bellen