Massage- en wellnesspraktijk SAMSKARA


Kurenpolderweg 31 / D2 4273 LA Hank
0651345574 Klik om te bellen

Over Massage- en wellnesspraktijk SAMSKARA

"SAMSKARA" betekent in het Sanskriet (vrij vertaald): "de herinnering die blijft en zich nestelt in de ziel" en dat is precies wat ik met mijn massages probeer te bereiken. 

Mijn naam is Emmy Maas en sinds 1999 ben ik al bezig met massage. Ik heb in 2000 mijn Medische Basiskennis gedaan en in 2001 heb ik bij Robert Swami Persaud de Ayurvedische massage geleerd. Verder heb ik Reiki (2e graad) en diverse aanvullende cursussen gedaan. 

LAAT MIJ JE HELPEN OM TE ONTSPANNEN EN IN BALANS TE KOMEN!

Want massage is gezond! Helaas denken heel veel mensen nog steeds dat een massage een luxeproduct is. Een heerlijke verwennerij voor jezelf waar je tijd en geld voor over moet hebben. Zeker in de huidige westerse cultuur kunnen mensen erg terughoudend zijn met fysiek contact en soms lijkt er zelfs een taboe op te rusten.

Maar een goede massage is echter veel meer dan alleen maar een fijne en ontspannen ervaring, want aangeraakt worden is een basisbehoefte van elk mens en is net zo nodig als bijvoorbeeld eten, drinken en een dak boven je hoofd.

Door een goede massage worden je spieren, je huid, je bloedsomloop, je lymfestelsel en zelfs je hormoonhuishouding op een positieve manier beïnvloed. Ook emotionele blokkades die zich vastgezet hebben in je lijf kunnen zachter worden, waardoor je weer meer in contact komt met je oorspronkelijke levensenergie en tevens helpt het je ook om minder “in je hoofd te zitten”.

Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit, misschien heb je fysieke klachten, maar het kan ook zijn dat je wellicht wat neerslachtig of onrustig bent of misschien heb je last van stressklachten. Door de aandacht die je krijgt bij een massage kun je je beter gaan voelen, omdat door de massage zogenaamde "gelukshormonen” worden aangemaakt. Vooral oxytocine, dopamine en serotonine spelen hierbij een grote rol.

Massage gaat dus veel verder dan alleen het afvoeren van afvalstoffen. Het helpt het lichaam in balans te komen, te blijven en het ondersteunt en versterkt het zelfgenezend vermogen.

Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage geeft een diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest, waarbij je veilig en respectvol aangeraakt wordt.

Maak eens een afspraak en ervaar wat een ontspanningsmassage, door mij, met je doet. ik hoop je gauw eens te mogen begroeten.

Massage- en wellnesspraktijk SAMSKARA in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Handmassage
Intuitieve massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Voetmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Massage- en wellnesspraktijk SAMSKARA


Kurenpolderweg 31 / D2 4273 LA Hank
0651345574 Klik om te bellen